CBF1000-Bandit1200S-FZ6
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ciut za odprezona pozycja - w moim poprzednim moto mialem taka turystycvzna pozycje. nie czuc maszyny dobrze. teraz czas na zmiany
sv nadchodzi - slyszysz grzmoty?
sv nadchodzi - slyszysz grzmoty?
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
heh pewqnie tak. ale popatrz na vfr - raczej cos takiego mnie interesuje. jak odpreze sv odrobine to bede mial. a cbf do turystyki spoko spoko. hornecik mi sie tez 900 podoba - slyszalem ze beda lub sa wersje z owiewka
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
BadBoy napisał(a):a jakim suzuki jeździsz?
Na GS 500 E,ta ktora dojechalem na jazde probna.Jak macie ochote to jest fajny filmik o tej Hondzie na Niemieckiej stronie-Honda.Nie bardzo wiem jak sie wciaga tutaj adres zebyscie tylko klikneli sobie.Kiedys popracuje nad tym.
- Speki
- Świeżak
Wombat napisał(a):heh pewqnie tak. ale popatrz na vfr - raczej cos takiego mnie interesuje. jak odpreze sv odrobine to bede mial. a cbf do turystyki spoko spoko. hornecik mi sie tez 900 podoba - slyszalem ze beda lub sa wersje z owiewka
VFR-bardzo mi sie podoba.Nawet znalazlem jeden srebny ostro przeceniony-Cos ok. 1500-2000€.Musialbym sie zainterwsowac dokladniej,co tam z ABS i tak dalej.Jednak cos mi z tymi VFRkami-smierdzi.Gdzie nie wejdziesz to jest jakas oddana.Obojetnie do jakiej marki?No a w katalogu o motocyklach bez jednego zazutu.Mam tez opinie ze Yki z hondy niebardzo.To jest od goscia ktory ma mlode lata za soba.
- Speki
- Świeżak
wlasnie, w testach vfr rzadzi a jak sie dobrze poszpera po listach t opinie ludzi juz takie rozowe nie sa. poza tym dla mnie przyciezka. pozycja jest fajna nie powiem to chce w sv litrowej osiagnac. koles jezdzacy na helibarach twierdzi ze wciska grube setki kilosow i jedyne przystanki jakie robi to na tankowanie i jest spoko. jeszcze musze sie do cbf litroej przymierzyc aby miec do konca porownanie i zobaczymy. zreszta jak mi nie bedzie pasowac to sprzedam po prostu i kupie inny
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
BadBoy napisał(a):Speki napisał(a):No i jeszcze jedno-Dlaczego nie kupic Suzuki GSXF-750.Tanie,turystyczno-sportowy,dobrze chroni przed wiatrem.No ponoc drogi w ekslaatacji i slabe swiatla.
pierwsze słysze by był drogi w utrzymaniu
Jezdze do inspekcji-Suzuki-no i tam pytalem sie goscia dlaczgo nie ma wystawionych GSX-750F.On do mnie -niema problemu,moze sprowadzic z tym ze mnie uprzedza drogie przeglady.Moze za duzo rozkrecania.Niewiem musze sie dokladnie zapytac.To chyba taki sam silniki jak w bandicie.Wogole nie widac tych moto.na drodze.
- Speki
- Świeżak
u nas modeli srodka wogole malo jezdzi. ludzie startuja od 600 a pozniej rzucaja sie na litry... w londynie jest sporo tych gsxf - nie tak wiele jak np banditow ale widac je od czasu do czasu. to znaczy ze nie jest to taka znowu padaka. nie wiem jak sie ma to do 600gsxf ale moj kumpel ktory jezdzil nia sobie chwlail bardzo i nie narzekal na drogie przeglady.
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość