Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
Ne moge odpalic Zipp Qantum . Po wymianie Cynindra na 60ccm
Cewki magneta ,modulu . Gdy mial jeszcze kompresje to pojezdzilem z 3 razy az wkoncu zgasl ma teraz bardzo mala kompesje wogule nie odpali nawet z kopa .. Prosze was o jakas porade
Cewki magneta ,modulu . Gdy mial jeszcze kompresje to pojezdzilem z 3 razy az wkoncu zgasl ma teraz bardzo mala kompesje wogule nie odpali nawet z kopa .. Prosze was o jakas porade
- Masterleoni
- Świeżak
- Masterleoni
- Świeżak
Nie jestem pewnien ale ktoś chyba już miał taki problem w skuterze... Poszukaj na forum...
YZF R-125
Siadając za kierownicą pamiętaj żeby emocje nie miały nad Tobą władzy !
``Pal gumę, a nie duszę``
Komarek-->Simson-->CBR 125-->YZF R-125
-
69Kid - Świeżak
-
maciek.046 - Bywalec
A ja mam pytanko, bo będe jechał za kilka dni po Cagivke Mito 125 - na co zwrócić uwagę przy oglądaniu tego moto?
- Ernest_YZF
- Świeżak
Ernest_YZF napisał(a):A ja mam pytanko, bo będe jechał za kilka dni po Cagivke Mito 125 - na co zwrócić uwagę przy oglądaniu tego moto?
Najważniejsze to żebyś się przejechał kawałek i najlepiej byłoby jakbyś puścił kierke żeby sprawdzić czy nie ściąga Przebiegiem się nie sugeruj bo w 60% moto o małych pojemnościach był kręcony licznik Poproś typa żeby wymył dobrze Cagivę przed twoim przyjazdem, więcej zobaczysz
-
rico63 - Świeżak
koledzy, liczę na waszą pomoc...
a wieć co powiecie o czymś takim do tzr: 1 (otwórz link)
albo:
2 (otwórz link)
tylko nie wiem czy to by pasowało...
a wieć co powiecie o czymś takim do tzr: 1 (otwórz link)
albo:
2 (otwórz link)
tylko nie wiem czy to by pasowało...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
właśnie z tą gianelką jest ten problem że nie wiadomo czy by pasiła... pisałem do tego typka z allegro to nie mógł mi na 100% powiedzieć do którego to roku...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
-
maciek.046 - Bywalec
Kid weź sobie litrową butelkę do plecaka i sprawdź ile zrobisz, to najlepszy sposób a będziesz już miał na zawsze pewność.
Co do zakupu moto to to sporo może pomóc: http://www.motox.com.pl/index.php?optio ... &Itemid=74
Co do zakupu moto to to sporo może pomóc: http://www.motox.com.pl/index.php?optio ... &Itemid=74
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Landryss25 napisał(a):Kid weź sobie litrową butelkę do plecaka i sprawdź ile zrobisz, to najlepszy sposób a będziesz już miał na zawsze pewność.
To samo mi ojciec mówił ;p I chyba tak zrobie. Ale najpierw tankne full zresetuje licznik i zobacze ile wykrece na całym baku, a później rezerwe sprawdze.
YZF R-125
-
69Kid - Świeżak
Mam pytanie, jeżeli usunę zawirowywacz spalin, to czy poprawi to jakoś osiągi ? gdzieś tak przynajmniej z 5 km/h więcej?. Po odblokowaniu w gaźniku tej złotej śrubki jedzie mi teraz 65km/h.
Mam nadzieję że otrzymam konkretną odpowiedź, dzięki.
Mam nadzieję że otrzymam konkretną odpowiedź, dzięki.
- sopel12
- Świeżak
Coś tam zawsze da, ale nie wiele, tylko możesz zyskać na prędkości, a stracić na mocy. Ja tak miałem
A ja chciałem zapytać czy jak moto siedzi rozkręcone w garażu od poczatku zimy ( nie pytajcie dlaczego:P) i teraz będę go składał to oprócz tego, że akumulator sieadł może być coś jeszcze nie tak?
A ja chciałem zapytać czy jak moto siedzi rozkręcone w garażu od poczatku zimy ( nie pytajcie dlaczego:P) i teraz będę go składał to oprócz tego, że akumulator sieadł może być coś jeszcze nie tak?
-
Łukasz_15* - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm