Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
Kook to służy do regulacji, nie zwojujesz tym świata skuterów, tak samo jak dyszą SUPER MOCY.
ZOOM a po co to malować ? W simie miałem naklejone takie paski materiału, żeby się nie wycierała dętka był już zużyty, więc zrobiłem jeszcze tak, że ze starej dętki wyciąłem pasek i przykleiłem, posypałem czymś i nic się nie dzieje.
Szymek, który rok ? Nie masz tego w instrukcji ?
Edit. Nie wiem czy to tłumienie olejowe ale jak nie ma to możesz sobie zalać czymkolwiek i wszystko będzie chodzić, tylko trochę inaczej i mogą być problemy jak będzie zimno.
ZOOM a po co to malować ? W simie miałem naklejone takie paski materiału, żeby się nie wycierała dętka był już zużyty, więc zrobiłem jeszcze tak, że ze starej dętki wyciąłem pasek i przykleiłem, posypałem czymś i nic się nie dzieje.
Szymek, który rok ? Nie masz tego w instrukcji ?
Edit. Nie wiem czy to tłumienie olejowe ale jak nie ma to możesz sobie zalać czymkolwiek i wszystko będzie chodzić, tylko trochę inaczej i mogą być problemy jak będzie zimno.
Ostatnio edytowano 17/3/2010, 07:34 przez talta, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- talta
- Mieszkaniec forum
Talta nie mam książki do Yamahy... Ogólnie to jest Suzuki Rg 125, ale lagi mam od Yamahy RD125 i nie wiem jakim olejem zalać lagi. Nie chce by nurkował przy hamowaniu.
I jeszcze pytanie do wszystkich Mam przerywacz kierunków i pisze na nim:
12.8V
23W x 2+3.4(4)W
21W x 2+3.4(4)W
Chce wymienić kierunki, znalazłem 12V 23 W. Będą działały bez zarzutu na takim oryginalnym przerywaczu?
I jeszcze pytanie do wszystkich Mam przerywacz kierunków i pisze na nim:
12.8V
23W x 2+3.4(4)W
21W x 2+3.4(4)W
Chce wymienić kierunki, znalazłem 12V 23 W. Będą działały bez zarzutu na takim oryginalnym przerywaczu?
- szymeksuzi125
- Świeżak
Szymek do lag zalej 15W.
Kierunki będą cykać.
Kierunki będą cykać.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Witam wszystkich mam problem z moim enduro kupiłem kingway xt 50 chodzil idealnie po odblokowaniu v-max 80km/h
nagle zgasł i stracil kompresje myślałem ze to pierscienie okazalo się ze nie zmienilem caly zestaw na 72cm3 i pali na kopa ma wolne obroty wszystko super tylko nie podaje oleju na zawory...prawdopodobnie to pompa oleju nie wiem ja się do niej dobrac ani jak wygląda czy musze rozpoławiac silnik??????? czekam na pomoc pzdr
nagle zgasł i stracil kompresje myślałem ze to pierscienie okazalo się ze nie zmienilem caly zestaw na 72cm3 i pali na kopa ma wolne obroty wszystko super tylko nie podaje oleju na zawory...prawdopodobnie to pompa oleju nie wiem ja się do niej dobrac ani jak wygląda czy musze rozpoławiac silnik??????? czekam na pomoc pzdr
- misiek8790
- Świeżak
prawie kazdy motocykl ma podnoszone siedzenie
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
kacpi_200 która MX? Roczniki poniżej 2006 schowka nie mają. Nowsze roczniki to są Sendy z delikatnie zmienionymi plastikami ale schowek jest taki sam.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
-
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
to idz do niego i sprawdz, na tym forum jest raczej mało osób ktore maja chinczyki, więc przepraszamy ze nie jestesmy wszystkowiedzący
-
andrzej551 - Bywalec
Mi nie chodzi o to, że jak ktoś nie wie to już jest nieżyczliwy, tylko posty w stylu:
są myślę nie na miejscu, tym bardziej na tak renomowanym forum jak ścigacz.pl
Ale wiem, że większość tu jest ok, także pozdrawiam!
(sorry za mały OT)
Seba_ER5 napisał(a):wyjmij i sprawdz... ;/ lol
są myślę nie na miejscu, tym bardziej na tak renomowanym forum jak ścigacz.pl
Ale wiem, że większość tu jest ok, także pozdrawiam!
(sorry za mały OT)
- lakosik
- Świeżak
Czy jesli podlaczymy za duzy akumulator to moze on cos zrobic z rozrusznikiem ? Dajmy na to, ze podlaczamy 2 razy wiekszy akumulator od seryjnego moze on np. zepsuc elektromagnez lub cokolwiek uszkodzic? Mysle, ze tak ze wzgledu na przeciazenia i duza moc a wy? Prosze o szybka odpowiedz : )
dzieki
dzieki
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
Lakosik Ty to masz problemy. Zadzwoń i niech sprawdzi, co to za problem ? Może mamy Ci jeszcze powiedzieć jaki masz/ ona ma śrubokręt wziąć ? Jak macie problemy z odkręceniem paru śrubek to telefon do zippa-a z pytaniem o żarówkę, a z wymianą do mechanika i spokój.
- talta
- Mieszkaniec forum
smigam aprilka sr 50 factory i nie wiem gdzie moge jeszczem miec blokady, bo na tlumiku zdjalem i jedzie mi 80,a nowka aprilka, powinna wiecej cisnac, gdzie jeszcze cos moge miec?? Dzieki z gory moje gg: 10521823 Fajnie jakbyscie na gg napisali;) i jak moge poznac blokade(jak one beda wygladaly gdzie indziej)??
(cos m isie obilo ,ze to saj akies elektroniczne czy cos i one sa gdzie nidziej niz w wiekszosci skuterow)
(cos m isie obilo ,ze to saj akies elektroniczne czy cos i one sa gdzie nidziej niz w wiekszosci skuterow)
Pal gume, a nie dusze.
- Szymexosw
- Świeżak
napisz więcej jakie już zdjąłeś. W 4T to mógłbym Ci wymienić gdzie są ale w 2T wydaje mi się że znajdują się gdzieś indziej.
Pewnie mówie źle więc się mną nie sugeruje ale mogą być na:
-module
-tłumiku (piszesz że już zdjąłeś)
-może dysza
-i cos tam jeszcze było tylko nie pamiętam
Ale podkreślam że mogę mówić źle bo mi od nowości w serwisie zdjęli za free (ma się te wtyki:D)
Pewnie mówie źle więc się mną nie sugeruje ale mogą być na:
-module
-tłumiku (piszesz że już zdjąłeś)
-może dysza
-i cos tam jeszcze było tylko nie pamiętam
Ale podkreślam że mogę mówić źle bo mi od nowości w serwisie zdjęli za free (ma się te wtyki:D)
-
Arturo925 - Stały bywalec
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości