Strzelanie
• Strona 1 z 1
Strzelanie
Mam pytanko:
czy strzelajac z tlumika moze sie cos stac z ukladem wydechowym lub tez z samym silnikiem??;>
czy strzelajac z tlumika moze sie cos stac z ukladem wydechowym lub tez z samym silnikiem??;>
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
jednym słowem może go roz**er**lić. takie strzały w wydech to bardzo dużo siły i energi, a wiesz wszystko ma swoje granice, może efektownie odpaść końcówka, lub wogle ogień zacznie iść bokiem.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
dostałes moto od ojca czy wygrałeś???
bo ja tyrałem na mojego dosyć długo i nie mam zamiarustrzelać z wydechu czy palić gumy...
pomyśl tylko ile moze kosztować remont gowicy....
no ale jak cie stać to odkteń manetme do konca i baw sie czerwonym przyciskiem:)
pozdrawiam!!!
bo ja tyrałem na mojego dosyć długo i nie mam zamiarustrzelać z wydechu czy palić gumy...
pomyśl tylko ile moze kosztować remont gowicy....
no ale jak cie stać to odkteń manetme do konca i baw sie czerwonym przyciskiem:)
pozdrawiam!!!
SUZI GSX600F | sorki za błedy ortograficzne!!! | | jesli chcesz założyć temat tego typu: "jaki moto na początek" powstrzymaj sie!!!! | popatrz najpierw tu: | about628.html
- johny916
- Świeżak
johny916 napisał(a):no ale jak cie stać to odkteń manetme do konca i baw sie czerwonym przyciskiem:)
pozdrawiam!!!
...
pytalem sie kiedys kumpla czy jak mam katalizator to czy jak strzele to sie cos stanie. Powiedzial ze najwyzej wyleci w kawałkach po paru strzałach
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
nie potrzebna...ale najlepszy sposób na strzał to odpalanie z górki z biegu bez czerwonego przxycisku:D....potem pstryk i sru...mi to wyszło przez pośpiech i gapiostwo, strzał był tak głosny, ze ojciec kolegi padł płasko na glebe bo myslał ze jaka bomba czy cuś...a mi swiece rozjebało i mało tłuika nie urwało
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Mi się kiedyś udało strzelić z tłumika u Simsona
Niewiem jakim cudem, ale jak jechałem pod górkę, nagle coś du*neło i z tłumika poszedł mały płomień
A tak to przy Simaku miałem kilkadziesiąt razy już strzały z tłumika tylko, że beż ognia
Niewiem jakim cudem, ale jak jechałem pod górkę, nagle coś du*neło i z tłumika poszedł mały płomień
A tak to przy Simaku miałem kilkadziesiąt razy już strzały z tłumika tylko, że beż ognia
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Simson już 2 michy jak sprzedany
Wina kondenstatora, który wysówał się ze swojego miejsca i zaczynał masować z magnetem poprzez indukcję. Ale poprawiłem i już wszystko było git przed sprzedażą
A teraz, żałuję bo niemam narazie na czym śmigać
Ale następny sezon będzie już mój
Pozdro
Wina kondenstatora, który wysówał się ze swojego miejsca i zaczynał masować z magnetem poprzez indukcję. Ale poprawiłem i już wszystko było git przed sprzedażą
A teraz, żałuję bo niemam narazie na czym śmigać
Ale następny sezon będzie już mój
Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
mój simson jak dostał troche za mocno w .... w miejscu na piasku i stopił sie przerywacz i nawinął na magneto i to był wtedy STRZAł w lesie to było takie echo ze masakra
WHITE SIMSON......
-
krzysiek - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości