No to w końcu się zapisałem na prawo jazdy :-)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
No to w końcu się zapisałem na prawo jazdy :-)
Jakbym tego dzisiaj nie zrobił to bym chyba w aucie spał, bo kobieta by mnie do domu nie wpuściła Ile teraz ten cały kurs trwa? Jak robiłem prawko na B (10 lat temu) to od momentu zapisu do odbioru prawka z urzędu upłynęło zaledwie 5 tygodni Ale to był czysty fuks Jednego dnia się zapisałem, po kilku dniach przyszedłem wpłacić kasę i już wtedy prowadzący powiedział że za dwa tygodnie mam egzamin - a nawet nie wiedział czy potrafię jeździć W dwa tyg. wyjeździłem godziny, zdałem za pierwszym razem i kolejne nie całe dwa tyg. czekałem na wyrobienie papierka w urzędzie miasta Teraz to już tak wesoło nie ma Powiem szczerze, że na egzaminie to chyba będę się bał nabytych nawyków - rocznie robię dobre 40-60tys.km, więc trochę tego już jest
- Artur_
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Mam 2 kamienie w nerce, z czego jeden w drodze do pecherza. Fajnie, nie?
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
a ja dzisiaj zapomniałem co miałem zrobić i tego nie zrobiłem bo zapomniałem co to miało być i nie mogłem tego zrobić bo niby jak jak zapomniałem wiec zrobiłem coś innego ale też nie wiem co bo ez zapomniałem i nie napiszę bo nie pamiętam...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
a mnie dzisiaj oblali kwasem skarpety do wyrzucenia..;/ butki takie piękne błyszczące najacze.. ciekawe co z nimi będzie.. przypaliłem się lutownicą i na siłce dali mi kluczyk od szatni nr 13.. i co wy na too ??;> aa i na moto sie nie wyjebałem pare razy w duuzym piachu na szosówkach jak leciałem ponad 60 :]
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Bostorn napisał(a):a mnie dzisiaj oblali kwasem skarpety do wyrzucenia..;/ butki takie piękne błyszczące najacze.. ciekawe co z nimi będzie.. przypaliłem się lutownicą i na siłce dali mi kluczyk od szatni nr 13.. i co wy na too ??;> aa i na moto sie nie wyjebałem pare razy w duuzym piachu na szosówkach jak leciałem ponad 60 :]
ty to chyba jakiś pan niescęscije jesteś...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 1 z 2 • 1, 2