Miał 180km/h i zabił 2 osoby ;-/
juz niedługo te wszystkie babuchy poumieraja i bedzie spokój, po wojnie nastał wyż demograficzny i teraz pełno tych babuli sie pałeta po swiecie. A spróbuj takiej nie ustąpić miejsca w tranwaju, zasapie Cie na śmierć.
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Rodzaje_babć_autobusowych
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Rodzaje_babć_autobusowych
-
turboponczek - MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):A spróbuj takiej nie ustąpić miejsca w tranwaju, zasapie Cie na śmierć.
Pewnego razu w przypływie dobrej woli wstałem z miejsca i "zaprosiłem" starszą panią na swoje miejsce. Co za to otrzymałem? Wrzask na cały autobus, że jestem bezczelnym, niewychowanym hamem, bo ona nie jest jakąś staruchą (miała na oko 60-65 lat) i jak w ogóle śmiałem tak postąpić.. dlatego teraz podchodzę do tej kwesti troszeczkę inaczej..
-
Movi - Moderator
- gibon_2008
- Świeżak
Movi napisał(a):turboponczek napisał(a):A spróbuj takiej nie ustąpić miejsca w tranwaju, zasapie Cie na śmierć.
Pewnego razu w przypływie dobrej woli wstałem z miejsca i "zaprosiłem" starszą panią na swoje miejsce. Co za to otrzymałem? Wrzask na cały autobus, że jestem bezczelnym, niewychowanym hamem, bo ona nie jest jakąś staruchą (miała na oko 60-65 lat) i jak w ogóle śmiałem tak postąpić.. dlatego teraz podchodzę do tej kwesti troszeczkę inaczej..
Toś wpod...
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
Przypomniał mi sie pewien motyw.
Upalny dzien. Siadam sobie po zacienionej stronie tranwaju. I tym samym zajmuje ostatnie wolne miejsce po tej stronie.
Nagle babula wchodzi do tranwaju i pyta sie mnie czy jej nie zejde bo z drugiej strony świeci słońce
Upalny dzien. Siadam sobie po zacienionej stronie tranwaju. I tym samym zajmuje ostatnie wolne miejsce po tej stronie.
Nagle babula wchodzi do tranwaju i pyta sie mnie czy jej nie zejde bo z drugiej strony świeci słońce
-
-
-