HONDA TRX 450R
• Strona 1 z 1
HONDA TRX 450R
Witam.
w sumie juz jest po rybkach i nie bede pytal co sadzicie na temat quada i czy warto go kupic bo juz go w zasadzie kupilem, berdziej chodzi mi o jakies niespodzianki w tym sprzecie, czego pilnowac, na co zwracac szczegolna uwage, slabe strony itp
na dzien dzisiejszy quad jest nowy to tym bardziej wolalbym wiedziec czego unikac i o co zadbac w poczatkowym okresie, oczywiscie docieranie mozemy pominac bo to jasna sprawa
wszystkim pomocnym jestem wdzieczny
w sumie juz jest po rybkach i nie bede pytal co sadzicie na temat quada i czy warto go kupic bo juz go w zasadzie kupilem, berdziej chodzi mi o jakies niespodzianki w tym sprzecie, czego pilnowac, na co zwracac szczegolna uwage, slabe strony itp
na dzien dzisiejszy quad jest nowy to tym bardziej wolalbym wiedziec czego unikac i o co zadbac w poczatkowym okresie, oczywiscie docieranie mozemy pominac bo to jasna sprawa
wszystkim pomocnym jestem wdzieczny
na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
no to tak na pierwsze dni na pewno go nie przemęczaj niech sie wszystko zgra ze sobą i tak dalej później o co dbac to o to żeby wymieniac płyny i tak dalej smarowac co trzeba łańcuch naciągac nie za mocno i nie za słabo no i małe przeglądy wiadomo co nowy to nowy ale zawsze może cos się poluzowac czy coo;p
pozdro
pozdro
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
greddy napisał(a):nie slyszalem, o czyms szczegolnym, co by sie sypalo w trxie.ogolnie sprzet ma dobra opinie, dlatego takie zabiegi jakie napisal bostorn, wystarcza by ci troche posluzyl.
czy ja dobrze przeczytałem?? "
greddy napisał(a):dlatego takie zabiegi jakie napisal bostorn, wystarcza by ci troche posluzyl.
ło cie panie chyba cos wkońcu sensownego napisałem hehehe
ino chyba pozytywa powinienem dostac
pozdro
hah no noo może jak chce to potrafię
to teraz trzeba zacząc sensownie myślec ale komu sie chce.... dziękowac dziękowac
-
Bostorn - Moderator
Tomek00 napisał(a):To ja też chce pochwałę
Dzień dziecka był i urodziny też miałem w marcu
no widzisz biedaczku a tak musisz czekac do następnego ojj i co teraz będzie?? czekaj namikołaja może przyjdzie w tym roku
-
Bostorn - Moderator
greddy napisał(a):nie kozacz .do YZF R1 troche ci brakuje pochwal
haha no ale tu miało byc o TRXie ;d a śmiejemy sie z kolegi :p
hmm live is brutal trudno sie mówi i tak nie umiesz wstecznego wrzucać
-
Bostorn - Moderator
greddy napisał(a):Ty sie lepiej uspokoj, stan z boku nie prowokuj, bo po zoladkowej robie sie nerwowy,od siwuchy niekontrolowane ruchy
ło cie panie jakie masz rymowanki fajne ale o wstecznym miało byc Do Rłan;d
-
Bostorn - Moderator
a powiedzcie mi jak jest z wymiankami oleju, pierwszy raz po 20mth a potem co 100mth, czy caly czas co 20mth? bo nie wiem czy dobrze interpretuje instrukcje, o silnik chodzi
ogolnie pierwsze wrazenia bardzo pozytywne
ogolnie pierwsze wrazenia bardzo pozytywne
na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
hmm no to tak zalezy wszystko od twojego stylu jazdy od tego jak długo nią jeździsz katujesz czy niee i tak dalej ale myślę że te 100h wystarczy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1