Kubica
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Lone napisał(a): btw może dzięki kubicy rozwiną sie sporty motorowe i może się doczekamy jakiegoś Polaka w moto gpalbo w WMMP
kravec napisał(a):moze to cos ruszy... moze Endriu bedzie mogl w koncu w GP125 wystartowac...
A niby co ma piernik do wiatraka, czyli F1 do MotoGP? Nic z tego powodu się nie zmieni. Nie przywykliście już do tego, że w tym kraju jest inny rodzaj myslenia- kase to się inwestuje w sport, który skończył się u nas jakieś 30 lat temu - co było widac w meczu z niemcami. Zaś skoro Kubica o własnych siłach i wlasną praca się doczlapał do F1 to znaczy, że inni tez moga spróbowac i wcale nie potrzebują w tym temacie wsparcia.
A tak serio - nie liczyłbym tu akurat na jakieś naprawde wielkie zmiany, przynajmniej w temacie Andrzeja, bo jednak pod wzgledem sukcesów miedzynarodowych to wcześniejsze osiągnięcia Roberta a Andrzeja tez nijak nie da się porównać. Andrzej ma tę zalete, że nadal sie rozwija i jest młody więc wszystko przed nim - ale albo dojdzie do tego sam z pomoca rodziny i przyjaciół albo...zostanie kolejnym wielokrotnym mistrzem polski wszechklas, który gdziekolwiek indziej nie bedzie brany na poważnie...sorry mamy "aż: jeden tor.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Kubica to dla mnie gosc i tyle. wie co kocha wie co robi i robi to..
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
No to w przyszlym sezonie niech dowali Niemcom ,zeby to musieli na kleczkach kontrakt z nim podpisywac xD niech ich oskubie co do ojro !
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
Dominik_YZF - Bywalec
- Wzmocniony
- Świeżak
Dominik_YZF napisał(a):Jeśli dalej bedzie tak jeździł, to pewnie będzie promował Ferrari, a nie BMW...
no to będą upusty na Ferrari

no i te paliwo w shelu będzie tańsze

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
senekkorzenna napisał(a):dość dawno zacząłem oglądać relacje lub wcześniej wiadomości z F1 i powiem Wam że jest to w zasadzie przewidywalny sport.Kto ma więcej kasy i lepsze laboratoria ten wygrywa, wyjątkiem są nie przewidywalne kolizje i tu czynnik ludzki ma znaczenie.Kierowca F1 to automat słuchający inżyniera technicznego i musi w zasadzie realizować jego polecenia.Macie ostatni przypadek teamu Honda,kierowcy dostali polecenie pod koniec wyścig aby oszczędzać hamulce.Ten team nie ma tyle kasy co makllaren,ferrari czy bmw więc mimo dobrych pozycji musieli odpuścić.
Ja oglądam wyscigi formuły 1 od 97 roku . Zawsze na niemieckim rtl trudno przenieśc mi sie na polsat pozatym wywiady z zawodnikami dokładne reportaże przed wyscigiem ( akurat mnie to interesuje ) . Co do tych co maja najwiecej kasy . Nie zgadzam sie że są najlepsi , w tym roku najwiekszy budzet ma team toyota i co pokazuje nic . Robert z nie najlepszym zespołem bmw ciagle goni czołowke pokazuje świetna klase , w montrealu swietnie jechał jednak dwóch głównych rywali do zwyciestwa hamilton i raikonen odpadło w boksie po błędzie hamiltona . Mimo że wiadomo ze narazie bmw jest za maclarenem i ferrari ( jesli chodzi o szybkośc bolidu) wierze że w tym sezonie beda kolejne wygrane roberta . Mysle ze robert zostanie w bmw szef zespołu mario thaisen był by idiota gdyby sprzedał takiego kierowce .
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Senek ja podobnie jak mój przedmówca oglądam F1 już od dłuższego czasu (98 rok) i nie zgodzę się z Tobą. F1 to sport w którym bardzo wiele zależy od strategi, a jak w każdym sporcie motorowym trzeba wziąść pod uwagę fakt, iż pojazd może się po prostu zepsuć, albo kierowca popełnić błąd (przykład: ostatni wyścig i Hamilton.) Uważam że nie ma na świecie sportu który jest przewidywalny (no może jakimiś szachami albo czymś takim ale na tym się nie znam więc nie wiem
). Co do F1 to wchodzi jeszcze masa przepisów która często waży losy wyścigu..

-
Movi - Moderator
senekkorzenna napisał(a):dość dawno zacząłem oglądać relacje lub wcześniej wiadomości z F1 i powiem Wam że jest to w zasadzie przewidywalny sport.Kto ma więcej kasy i lepsze laboratoria ten wygrywa, wyjątkiem są nie przewidywalne kolizje i tu czynnik ludzki ma znaczenie.Kierowca F1 to automat słuchający inżyniera technicznego i musi w zasadzie realizować jego polecenia.Macie ostatni przypadek teamu Honda,kierowcy dostali polecenie pod koniec wyścig aby oszczędzać hamulce.Ten team nie ma tyle kasy co makllaren,ferrari czy bmw więc mimo dobrych pozycji musieli odpuścić.
W każdym sporcie liczy się kasa, a zwłaszcza motorowym bo prócz człowieka jest jeszcze maszyna która do tanich nie należy, a dodatkowo najbogatsze teamy kupują najlepszych zawodników, tak samo jest w Piłce kopanej, siatkówce itp itd
>>>Perłowy Dukat 848<<<

-
Lone - Świeżak
-
jasql - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2