czy tak sie da?
• Strona 1 z 1
czy tak sie da?
Pytanie za 100pkt: czy na dojezdzie do skrzyzowania np. hamujac ostro przodem mozna pokrzywic lagi w motocyklu? a dokladniej to w etz250? ja dosc czesto uzywam przedniego hamulca bo jest skuteczniejszy na asfalcie i wydaje mi sie ze zmniejsza sie dystans miedzy kolankiem wydechu a przednim blotnikiem. a moze to tylko blotnik sie przestawil?
- shooter
- Świeżak
jesli chodzi o lagi to nie ma mowy zeby sie pokzywily chyba ze hamujesz w glebokich dziorach, ale moze to byc poprostu zuzywajaca sie sprezyna i dlatego zawieszenie moze troche siadac
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
witam
mialem a nawet jeszcze gdzies mam w garzau etz wymianialem w niej olej a lagach i mialem lekko podgiete ;/ ale slyszalem ze w motocyklach zawsze sie lekko (ledwowidocznie)sie podginaja.... obserwuj dalej i smigaj ....!!!!!!!
mialem a nawet jeszcze gdzies mam w garzau etz wymianialem w niej olej a lagach i mialem lekko podgiete ;/ ale slyszalem ze w motocyklach zawsze sie lekko (ledwowidocznie)sie podginaja.... obserwuj dalej i smigaj ....!!!!!!!
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości