Mecze naszych na Euro
Tak to już jest, moim zdaniem z którym pewnie nikt się nie zgodzi: to za karę! Karny nie słuszny i co z tego? Dlaczego nasi się bronili od utraty bramki, zamiast na potwierdzenie strzelić drugą! Tak jak to inni by uczynili? Dlaczego? Byli wstanie to zrobić, wtedy byłoby pewne. Niestety, oni zapominają, że mecz się kończy o gwizdku, a do tego czasu WSZYSTKO może się stać i się stało...
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Traperoso Oni próbowali strzelić, a potem 3min przed końcem meczu to się broni wyniku a nie szarżuje na bramkę wszystkimi siłami aby strzelić 2 bramkę... Dobrze zrobili, ale końcówka makabryczna.
- WhiteArmy00
- Świeżak
sędzia ogólnie dał d*** przy obydwu bramkach: bramka Ryśka(tak mówie na Rogera w końcu to Polak nie ) oraz ten rzut nieszczęsny rzut karny a z drugiej strony to powinniśmy sie cieszyć z tego remisu bo gdyby nie Boruc to byśmy już w 1wszej połowie przegrywali z 3:0 po pięknej grze naszych obrońcow Nie wiem czemu ale zawsze tak jest że w eliminacjach gramy naprawde nieźle a w turnieju.... sami widzieliście jak
- luger
- Świeżak
I dlatego nie lubie zachodu ,w II wojnie oddaliby dupe zeby tylko ich domki sie nie rozpadly ! Hej Hej POLACY ! Najlepszy narod swiata !!!
Ostatnio edytowano 12/6/2008, 23:51 przez Piankowy Marynarzyk, łącznie edytowano 1 raz
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
luger napisał(a):sędzia ogólnie dał d*** przy obydwu bramkach: bramka Ryśka(tak mówie na Rogera w końcu to Polak nie ) oraz ten rzut nieszczęsny rzut karny a z drugiej strony to powinniśmy sie cieszyć z tego remisu bo gdyby nie Boruc to byśmy już w 1wszej połowie przegrywali z 3:0 po pięknej grze naszych obrońcow Nie wiem czemu ale zawsze tak jest że w eliminacjach gramy naprawde nieźle a w turnieju.... sami widzieliście jak
Mysle ze spokojnie 4:0. Własnie wrócilem z ogladania meczu . Sam nie wiem co myslec karny nie słusznie podyktowany zgadzam sie . Jednak wynik chyba sprawiedliwy . Polska moim zdaniem nic w tym meczu nie pokazała szkoda , strzelilismy gola z przypadku chyba wszyscy przyzbaja racje .
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
Przez tego łysego imbecyla spać położe się pewnie nad ranem - w żyłach mam taką dawę adrenaliny i testosteronu, że zaraz pójdę do jakiejś mordowni w pysk zarobić to mi przejdzie! AAAAAAAAA! Co za skorumpowany, pieprzony kalosz! Tyle pracy Boruca i wesołej kompanii na marne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
-
inzynier - Świeżak
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
-
greddy - Stały bywalec