transport moto do Pl z Uk
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ja również skorzystałem z firmy Mirka (JiMtransport). Jestem bardzo zadowolony z usługi. Na początku dobry kontakt telefoniczny i od razu wiedziałem że człowiek zna się na transporcie i co mi się najbardziej spodobało sam jeździ na motorach i wie jak się z tym sprzętem obchodzić. Moja CBR-e wziął z garażu jakieś 5 dni przed wyjazdem do Anglii do siebie. Przy samym załadunku nie bylem, ale tata który był mówił że bardzo dokładnie sprzęt był zabezpieczony przed transportem i dokładnie opisany stan motoru. Przy zabraniu sprzętu dokładnie się dowiedziałem którego dnia dostane moto. Dzień wcześniej dostałem telefon gdzie się znajduje moje moto i o której dokładnie przyjadą. Jeszcze jeden telefon dostałem już 30min przed dostarczeniem. Na miejscu okazało się że sprzęt jest bardzo dobrze zabezpieczony kocami, kołderką i pasami. Moto przejechało z Polski do Anglii w całości. W jakim stanie oddałem w takim stanie moto dostałem. Na miejscu okazało się jeszcze to co myślałem już rozmawiając przez telefon że Mirek to bardzo miły człowiek i użytkownik motocykli że można sobie z nim pogadać o motorkach. Dzięki Mirek za transport mojej CBR-ki. W pełni polecam usługi tej firmy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
herrbi - Świeżak
Dzięki za pozytywy i nie wściekajcie się za bardzo na tych sprzętach
Pozdrawiam
Mirek
Pozdrawiam
Mirek
www.JiMtransport.com | 600ccm
-
JiM - Świeżak
Witam
W przyszłym tygodniu będziemy w UK, a w następnym miesiącu po 14 tym.
Styczeń prawdopodobnie bez wyjazdu.
Pozdrawiam
Mirek
W przyszłym tygodniu będziemy w UK, a w następnym miesiącu po 14 tym.
Styczeń prawdopodobnie bez wyjazdu.
Pozdrawiam
Mirek
-
JiM - Świeżak
Witam wszystkich w Nowym Roku
W lutym lecimy ok 15 tego
i w następnych miesiącach w okolicach 2-3 tygodnia.
Pozdrawiam
Mirek
W lutym lecimy ok 15 tego
i w następnych miesiącach w okolicach 2-3 tygodnia.
Pozdrawiam
Mirek
-
JiM - Świeżak
Witam.
W związku z urlopem zaczynającym się 13.05 i trwającym do początku czerwca:D
Następny kurs do UK będzie w 2/3 tygodniu czerwca.
Dziękuje za wyrozumiałość
Pozdrawiam
Mirek
ps. czasem są problemy z moją stronką, czas pomyśleć nad zmianą serwera
W związku z urlopem zaczynającym się 13.05 i trwającym do początku czerwca:D
Następny kurs do UK będzie w 2/3 tygodniu czerwca.
Dziękuje za wyrozumiałość
Pozdrawiam
Mirek
ps. czasem są problemy z moją stronką, czas pomyśleć nad zmianą serwera
-
JiM - Świeżak
Witam
Uruchomiliśmy niedawno transport osób, także odpowiadając na wcześniej padające pytania odpowiadam, iż w tym momencie istnieje możliwość wyjazdu razem z nami do UK w celu samodzielnego zweryfikowania stanu i ewentualnego zakupu moto
Pozdrawiam
Mirek
Uruchomiliśmy niedawno transport osób, także odpowiadając na wcześniej padające pytania odpowiadam, iż w tym momencie istnieje możliwość wyjazdu razem z nami do UK w celu samodzielnego zweryfikowania stanu i ewentualnego zakupu moto
Pozdrawiam
Mirek
-
JiM - Świeżak
Witam
Zależy jakie moto i gdzie.
Szczegóły raczej na priv żeby nie zaśmiecać.
Pozdrawiam
Mirek
Zależy jakie moto i gdzie.
Szczegóły raczej na priv żeby nie zaśmiecać.
Pozdrawiam
Mirek
-
JiM - Świeżak
-
JiM - Świeżak
Witam!
podpinam się do tematu, z tym że ja mam zamiar kupić auto z Anglii...
Co powiecie o firmie http://www.safe-transport.co.uk ?
podpinam się do tematu, z tym że ja mam zamiar kupić auto z Anglii...
Co powiecie o firmie http://www.safe-transport.co.uk ?
- kamil1711
- Świeżak
Witam
Firma angielska. Jeżeli ma ubezpieczenia i uprawnienia oraz cena Ci odpowiada to czmuż by nie. Z autem sie tak nie "pieścisz" jak z moto, które jest bardziej delikatne.
Pozdrawiam
Mirek
Firma angielska. Jeżeli ma ubezpieczenia i uprawnienia oraz cena Ci odpowiada to czmuż by nie. Z autem sie tak nie "pieścisz" jak z moto, które jest bardziej delikatne.
Pozdrawiam
Mirek
-
JiM - Świeżak
witam ! 28 kwietnia jade do Polski na urlop a ze jestem milosnikiem moto to ciagne przyczepke (double) na ktorym bedzie moja KAWA, drugie miejsce jest wolne wiec jesli sa chetni to mozemy sie dogadac, dokladnie jade A4 az do Zabrza
- wojtas0606
- Świeżak
witam ! 28 kwietnia jade do Polski na urlop a ze jestem milosnikiem moto to ciagne przyczepke (double) na ktorym bedzie moja KAWA, drugie miejsce jest wolne wiec jesli sa chetni to mozemy sie dogadac, dokladnie jade A4 az do Zabrza
- wojtas0606
- Świeżak
mam pytanie z innej beczki w sprawie sprowadzenia moto do pl. jak to dokladnie wyglada? oddaje moto "na gebe" (bez potwierdzenia) moto jakiejs osobie/firmie i mam sie modlic, ze nie zaginie gdzies z moim sprzetem? jak to dokladnie wyglada, niech ktos napisze jak moze.
- Fireblade007
- Świeżak
możesz oddać na cargo do profesionalnej firmy kurierskologistycnej typu schenker czy dhl
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
- Fireblade007
- Świeżak
Ja polecam http://www.shiply.com/
fajna stronka...juz 2 maszyny tak przetransportowalem. Wystawiasz moto na "aukcji" i firmy transportowe daja ci oferty.
fajna stronka...juz 2 maszyny tak przetransportowalem. Wystawiasz moto na "aukcji" i firmy transportowe daja ci oferty.
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
Witam.
Troche spóźnione ale może sie jeszcze komuś przyda. Procedure odbioru i dostawy moto opisałem wcześniej. We wszystkich "oficjalnych" firmach jest bardzo podobnie.
Przesyłasz zlecenie. Przyjeżdża kurier i wypisuje nadawcy list przewozowy (firmy kurierskie np.DHL mają swoje, reszta działa na CMR-kach). Zawsze możesz poprosić firme o dokumenty rejestracyjne. Jeśli firma jest z Polski - wpis do ewidencji gospodarczej-regon-nip, jeśli chcesz mieć pewność że moto będzie ubezpieczone to poproś o scan lub kopie ubezpieczenia, w polskich przewoźników jest to OCP (odpowiedzialność cywilna przewoźnika) w ruchu między narodowym i krajowym. Wysyłasz moto, przy odbiorze sprawdzasz czy wszysko jest ok i po sprawie. Co do cen i formy płatności oraz innych szczegółów umawiasz sie indywidualnie.
Jeżeli macie jakieś pytania to na maila: mirek@JiMtransport.com
Pozdrawiam
Mirek
Troche spóźnione ale może sie jeszcze komuś przyda. Procedure odbioru i dostawy moto opisałem wcześniej. We wszystkich "oficjalnych" firmach jest bardzo podobnie.
Przesyłasz zlecenie. Przyjeżdża kurier i wypisuje nadawcy list przewozowy (firmy kurierskie np.DHL mają swoje, reszta działa na CMR-kach). Zawsze możesz poprosić firme o dokumenty rejestracyjne. Jeśli firma jest z Polski - wpis do ewidencji gospodarczej-regon-nip, jeśli chcesz mieć pewność że moto będzie ubezpieczone to poproś o scan lub kopie ubezpieczenia, w polskich przewoźników jest to OCP (odpowiedzialność cywilna przewoźnika) w ruchu między narodowym i krajowym. Wysyłasz moto, przy odbiorze sprawdzasz czy wszysko jest ok i po sprawie. Co do cen i formy płatności oraz innych szczegółów umawiasz sie indywidualnie.
Jeżeli macie jakieś pytania to na maila: mirek@JiMtransport.com
Pozdrawiam
Mirek
-
JiM - Świeżak
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Emigranci Ścigacz.pl