czy bać się dużych przebiegów?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Inku napisał(a):Tyle, że sprzęt torowy, mimo, że ekstremalnie traktowany, był z pewnością regularnie i profesjonalnie serwisowany. Nie może zawieść podczas wyścigu i na oszczędzanie i rzeźbienie nie ma miejsca.
I o to właśnie chodzi! a sprzęt z nauki jazdy sądze że pomimo przebiegu to warto by wymienić sprzęgło to chyba podstawa jeśli chodzi o pojazdy szkoleniwe a poza tym jak sprzęt w ładnym stanie to brać i latać.....
-
YZF R1 - Moderator
Szkoleniowego bym sie bal.. Wez pod uwage wszystkie nieudane ruszania, zmieny biegow i tysiace kilometrow osemek na jedynce lub polsprzegle.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu
-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
blazej1901 bylem z mies temu i patrzyłem na tego fazerka, mechanik ze mnie żaden ale powiem Ci co sie dowiedziałem. Zaddupek malowany, łańcuch i zębatki nowe. Ten motong nie był w moim przedziale cenowym ale powiedział ze za 8kafli go odda z tłumaczeniami, to było ostatnie jego słowo. Nawet powiedzieli że oponkę tylną lepszą podrzucą bo z tamtej to niewiele zostało. Oczywiście nie jest to ideał jeśli jeśli chodzi o sprawy wizualne ale na szmelc to on nie wygląda.
Pozdro
Pozdro
Wieczny Student...
-
golw - Świeżak
golw napisał(a):blazej1901 bylem z mies temu i patrzyłem na tego fazerka, mechanik ze mnie żaden ale powiem Ci co sie dowiedziałem. Zaddupek malowany, łańcuch i zębatki nowe. Ten motong nie był w moim przedziale cenowym ale powiedział ze za 8kafli go odda z tłumaczeniami, to było ostatnie jego słowo. Nawet powiedzieli że oponkę tylną lepszą podrzucą bo z tamtej to niewiele zostało. Oczywiście nie jest to ideał jeśli jeśli chodzi o sprawy wizualne ale na szmelc to on nie wygląda.
Pozdro
Dzięki. W piątek miałem jechać, obejrzeć i zabrać ale widzę, że już zginął fazer ze stronki. może się sprzedał ;/ zadzwonię i będę wiedział.
...:::Audi Klub Polska Member:::...
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości