Nowy Suzuki GSX-R 600 K8
• Strona 1 z 1
Nowy Suzuki GSX-R 600 K8
hey
co sadzicie na temat Suzuki Gsx-r 600 chce kupic model k8!!!Ma pare fajnych bajerów!! Trzy mapy zapłonu! elektroniczny amor skretu......Ale nie wiem czy akurat ten. Moze Cbr 600 rr a moze R6????nie wiem tez czy warto sciagac z USA czy dorzucic troszke i kupisz EURO wersje!!! Pozdrawiam Wszystkich maniaków......hehehe
co sadzicie na temat Suzuki Gsx-r 600 chce kupic model k8!!!Ma pare fajnych bajerów!! Trzy mapy zapłonu! elektroniczny amor skretu......Ale nie wiem czy akurat ten. Moze Cbr 600 rr a moze R6????nie wiem tez czy warto sciagac z USA czy dorzucic troszke i kupisz EURO wersje!!! Pozdrawiam Wszystkich maniaków......hehehe
- adamm82
- Świeżak
Odpowiedz sobie kolego na proste pytanie - czego sam chcesz ?? Po twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac, ze cos tam poczytales o motocyklach, chcesz sobie cos kupic, podoba ci sie gixxer, ktory ma 3 mapy zaplonu, rozowe futerko na siedzeniu oraz brelok do kluczykow gratis, ale tak wlasciwie do konca nie wiesz czego chcesz. Chcesz abysmy wybrali za ciebie ?? Wiec ja standardowo doradze - kupuj erłana.
W najnowszym numerze motocykla masz test porownawczy 5 tegorocznych 600-setek. Poczytaj sobie. Pozniej sie zastanow.
W najnowszym numerze motocykla masz test porownawczy 5 tegorocznych 600-setek. Poczytaj sobie. Pozniej sie zastanow.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Re: Nowy Suzuki GSX-R 600 K8
Daj spokój chłopaku, chcesz być następnym który zawinął sie na pierwszej rzeczy która staneła na drodze? Mapy zapłonu służą do tego żeby dostosować charakterystyke oddawania mocy np. na mokrej nawierzchni, po to żeby nie łapać uślizgów. Żaden z wymienionych motocykli nie nadaje sie dla człowieka który nie potrafi jeździć i ma zerowe doświadczenie. Mi sie podoba F-16 ale nie potrafie latać, tak samo jest z tobą.adamm82 napisał(a):hey
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
do isid
Widze kolego ze mamy problem ze zrozumieniem pytania!! Cóż......... Pytalem sie co sadzicie o motorach a nie o moich umiejetnosciach.......p.s. skad wiesz jake one sa???Moze wykaz sie widza i napisz cos wiecej o motorach..????
- adamm82
- Świeżak
W ostatnim MOTOCYKLU jest porównanie.
To nie stany, że ludzie zmieniają sprzęty co roku. Hehe
To nie stany, że ludzie zmieniają sprzęty co roku. Hehe
Ostatnio edytowano 26/5/2008, 21:34 przez falconiforme, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Re: do isid
Wiem stąd, że założyłeś wcześniej temat co myślimy o gsxr k8 na pierwsze moto, moderator zablokował i napisałeś drugi raz. Więc nie będe sie produkował żeby doinformować potencjalnego samobójce który nie ma pojęcia o motocyklach i jeździe na nich. Ps. HEHEHEHEHEHEHEadamm82 napisał(a):Widze kolego ze mamy problem ze zrozumieniem pytania!! Cóż......... Pytalem sie co sadzicie o motorach a nie o moich umiejetnosciach.......p.s. skad wiesz jake one sa???Moze wykaz sie widza i napisz cos wiecej o motorach..????
Ostatnio edytowano 26/5/2008, 19:35 przez icid, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
duzo tych moze w twoim topicu... wystarczy sie przymierzyc do kazdego z nich a odp przyjdzie sama.. czy warto sciagac, bylo o tym na forum wystarczy poszukać... maniaku...
btw. hayka to tez gixer, pozdrawiam
btw. hayka to tez gixer, pozdrawiam
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość