Oferta pracy
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Oferta pracy
Poszukuję obiecnie dla naszego Klienta - Analityka Produktu (motocykle , kłady)
Opis Stanowiska:
zarządzanie wybranymi liniami produktów
zapewnienie dostępności towarów z wybranych linii produktów
kontrola i optymalizacja stanów magazynowych
wyszukiwanie nowych dostawców
negocjowanie warunków handlowych
składanie zamówień
Wymagania:
dobra znajomość rynku motocyklowych części zamiennych
doświadczenie z zakresu zakupu części zamiennych do motocykli
dobra znajomość języka angielskiego
dobra znajomość Pakietu MS Office
umiejętność tworzenia raportów i analiz rynkowych
umiejętności negocjacyjne
komunikatywność
Oferujemy:
atrakcyjne warunki zatrudnienia
kursy językowe
możliwość rozwoju i awansu
Wszystkich zainteresowanych proszę o przesłanie CV
z tematem Analityk Produktu na adres e-mail:
d.kocanda@simplika.com
W razie jakichkolwiek pytań- proszę o kontakt e-mailowy- zawsze odpowiem chętnie na wszelkie pytania.
Opis Stanowiska:
zarządzanie wybranymi liniami produktów
zapewnienie dostępności towarów z wybranych linii produktów
kontrola i optymalizacja stanów magazynowych
wyszukiwanie nowych dostawców
negocjowanie warunków handlowych
składanie zamówień
Wymagania:
dobra znajomość rynku motocyklowych części zamiennych
doświadczenie z zakresu zakupu części zamiennych do motocykli
dobra znajomość języka angielskiego
dobra znajomość Pakietu MS Office
umiejętność tworzenia raportów i analiz rynkowych
umiejętności negocjacyjne
komunikatywność
Oferujemy:
atrakcyjne warunki zatrudnienia
kursy językowe
możliwość rozwoju i awansu
Wszystkich zainteresowanych proszę o przesłanie CV
z tematem Analityk Produktu na adres e-mail:
d.kocanda@simplika.com
W razie jakichkolwiek pytań- proszę o kontakt e-mailowy- zawsze odpowiem chętnie na wszelkie pytania.
- Simplika
- Świeżak
Dzial ofert pracy jest nizej, wystarczy jeden temat w odpowiednim forum, a nie 50 tematow po dwa w kazdym dziale!!! Nasi moderatorzy MAJÄ„ co robic... A co to sÄ… "KÅ‚ADY"?
Ostatnio edytowano 19/5/2008, 10:16 przez CalibraHunter, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
to takie pojazdy które sprzedajacy okresla w mozliwie znajomy mu sposób bo nie ma pojecia co sprzedaje - coś jak ogłoszenie typu -sprzedam Honde CB500 - 100KM/2 koła/pełne wyposazenie/skóra/drewno/klima.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
-
Leitho - jeśli ktoś daje tak powazną oferte I (to najwazniejsze) wymaga znajomości zarówno rynku motocyklowego jak i JĘZYKA ANGIELSKIEGO to nic go nie tłumaczy w momencie zapisu fonetycznego - ja to nazywam po imieniu - matoły szukają wykształconego frajera do roboty za grosze. Do tego kolezka spamuje na potegę tym ogłoszeniem zamiast dac jedno/konkretne/prawidłowo napisane w miejscu do tego przeznaczonym.
Nie ma usprawiedliwienia.
Nie ma usprawiedliwienia.
brak opisu...
-
Leitho, jakbys zajmowal sie sprzedaza okien i szukal dobrego pracownika to tez bys pisal " Okna pecefał"?? Prosze Cie, pisanie fonetyczne wchodzi w gre, ale nie w takich przypadkach.
-
Akurat szukałam pracy, doskonale znam obsługe majkrosoft ofis, w szczegolnosci eksel i łord. Z frenczem tez nie mam problemow. Wyrozniam sie w pablik rilejszyns. Co myslisz?
-
-
-
To była moja pierwsza wizyta na tym forum- i za nieznajomość zasad rzeczywiście przepraszam
Co do słowa ,,kłady" nie wiedziałam, że Panowie aż tak bardzo drażliwi i, że zapis fonetyczny spowoduje tak znaczne oburzenie.
Co do oferty pracy- rzeczywiście powinnam to zmaieścić w dziale Praca- nastepnym razem będę pamietać- Klient- to poważna firma z branży motoryzacyjnej- i na pewno nie szukam nikogo do pracy za grosze (proponuję większą powściągliwość w formułowaniu sądów)
Jeśli są tutaj osoby poważane i zainteresowane tym stanowiskiem- proszę o kontakt.
P.S. dalszy proces rekrutacji polega na tym, iż wysyłam ciekawe Cv do naszego Klienta i jeśli aplikacja wzbudzi zainteresowanie - kandydata zostaje on zaproszony na rozmowę z menedżerem- oj, przepraszam najmocniej- żeby kogoś nie obrazić - z managerem działu w firmie Klienta.
Co do słowa ,,kłady" nie wiedziałam, że Panowie aż tak bardzo drażliwi i, że zapis fonetyczny spowoduje tak znaczne oburzenie.
Co do oferty pracy- rzeczywiście powinnam to zmaieścić w dziale Praca- nastepnym razem będę pamietać- Klient- to poważna firma z branży motoryzacyjnej- i na pewno nie szukam nikogo do pracy za grosze (proponuję większą powściągliwość w formułowaniu sądów)
Jeśli są tutaj osoby poważane i zainteresowane tym stanowiskiem- proszę o kontakt.
P.S. dalszy proces rekrutacji polega na tym, iż wysyłam ciekawe Cv do naszego Klienta i jeśli aplikacja wzbudzi zainteresowanie - kandydata zostaje on zaproszony na rozmowę z menedżerem- oj, przepraszam najmocniej- żeby kogoś nie obrazić - z managerem działu w firmie Klienta.
- Simplika
- Świeżak
Jesli to tak poważna firma to czemu jej w ogłoszeniu nie wymienisz?? My tu sie znamy wszyscy jak łyse konie i branże też, wiec podaj prosze nazwę firmy, bo jeśli to taka tajemnica to chyba firma jest jednak mało poważna...ot i cąłoś. Co do fonetyzmów - weszłas miedzy wrony, krakaj jak i one - całe srodowisko jest mocno wrazliwe na lajkoniki
brak opisu...
-
kłady
http://skuteryiquady.pl/
bez komentarza.....
Mówi się, że najlepszych specjalistów od motocykli - znajduję się na tego typu forum- jak widać- nie zawsze się to sprawzda- móhj błąd- ale sprobowałam przynajmiej i takiej metody....
Pozdrawiam więc wszystkich specjalistów ds. etymologii
bez komentarza.....
Mówi się, że najlepszych specjalistów od motocykli - znajduję się na tego typu forum- jak widać- nie zawsze się to sprawzda- móhj błąd- ale sprobowałam przynajmiej i takiej metody....
Pozdrawiam więc wszystkich specjalistów ds. etymologii
- Simplika
- Świeżak
no własnie mówi się dobrze bo prawdziwi specjaliści alergicznie reagują nawet na przekrecanie nazewnictwa itp.
Sorry ale co to za adres to tak szacownej firmy?
Zagłebiłem się w treść Twego ogłoszenia i treść stronki z adresu...pozwole sobie na komentarz - krótki i zwięzły a dotyczący jakże wielkiej, szacownej i szanowanej firmy skuteryiquady(kłady).pl
Oto mój komentarz -
Sorry ale co to za adres to tak szacownej firmy?
Zagłebiłem się w treść Twego ogłoszenia i treść stronki z adresu...pozwole sobie na komentarz - krótki i zwięzły a dotyczący jakże wielkiej, szacownej i szanowanej firmy skuteryiquady(kłady).pl
Oto mój komentarz -
Ostatnio edytowano 19/5/2008, 11:12 przez Thrillco, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
brak opisu...
-
do Thrillco
A nie przyszło Ci do głowy,że są pewne standardy rekrutacji, których ja nie mogę złamać.....
Problem w tym, że nasz Klient nie życzy sobie,żeby podawać nazwę firmy do publicznej wiadomości (na portalach pracy wyglada to dokładnie tak samo) \n atym (podstawowym dopiero) etapie rekrutacji...
Nie wiem więc dlaczego to tak dziwi....
Prosze sobie wyobrazić sytuację,że firma postanowiła rozwiązać współprace z osobą, która aktualnie to stanowisko zajmuje i w tym momencie ja podaje nazwę firmy, a ta osoba jest na przykład użytkownikime tego forum....
I co wtedy? ja tracę Klienta i może jeszcze wylatuję z pracy....
No ale cóż- widzę, że tutaj powazanego zainteresowania ze strony poważnych ludzi nie znajdę....
Przepraszam więc za temat- nie było go- zamkniety.....
Problem w tym, że nasz Klient nie życzy sobie,żeby podawać nazwę firmy do publicznej wiadomości (na portalach pracy wyglada to dokładnie tak samo) \n atym (podstawowym dopiero) etapie rekrutacji...
Nie wiem więc dlaczego to tak dziwi....
Prosze sobie wyobrazić sytuację,że firma postanowiła rozwiązać współprace z osobą, która aktualnie to stanowisko zajmuje i w tym momencie ja podaje nazwę firmy, a ta osoba jest na przykład użytkownikime tego forum....
I co wtedy? ja tracę Klienta i może jeszcze wylatuję z pracy....
No ale cóż- widzę, że tutaj powazanego zainteresowania ze strony poważnych ludzi nie znajdę....
Przepraszam więc za temat- nie było go- zamkniety.....
- Simplika
- Świeżak
A twoje dalsze zachowanie potwerdza regułe - nie szukasz pracownika...przynajmniej nie wygląda to na powazne szukanie powaznego pracownika dla powaznego klienta - nie kiedy zaczynasz od spamu a w częsci dalszej podajesz link do nikomu nie znanej firmy...i tłumaczysz w sposób dziwny zawiłości rekrutacji tez co najmniej dziwnej.
Wszystko to jest za bardzo cicho-ciemne...ale może ktoś się odezwie.
Do tego interesująca reakcja po zwróceniu uwagi na błędy i spamerskie zachowanie - kto tu sie powinien czuć potraktowany niewłaściwie ??
Probike, Inermotors,Suzuki,PolAndPosition - dają poważne ogłoszenia bez ukrywania swej tozsamości
Wszystko to jest za bardzo cicho-ciemne...ale może ktoś się odezwie.
Do tego interesująca reakcja po zwróceniu uwagi na błędy i spamerskie zachowanie - kto tu sie powinien czuć potraktowany niewłaściwie ??
Probike, Inermotors,Suzuki,PolAndPosition - dają poważne ogłoszenia bez ukrywania swej tozsamości
Ostatnio edytowano 19/5/2008, 11:21 przez Thrillco, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
brak opisu...
-
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości