RSka 125 czy NSR 125
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
RSka 125 czy NSR 125
Mam taki mały dylemacik nie wiem który MOTOROWER:) bedzie lepszy? RSka 125 czy NSRka 125? Jakie są wasze typy ale bez gadania w stylu NSRka jest lepsza bo taką mam. Interesują mnie konkretne oczytane czy tez oparte na doświadczeniach odpowiedzi. ZA POMOC DZIĘKUJĘ!!
-
lechu - Świeżak
a to nie łaska zrobić kat A1 gdzie wyjdzie Cię tyle samo [lub taniej] co kupienie zarejestrowanje/zarejestrowanie 125 na motorower i śmigać można bez stresowo. Takim ludziom, życze żeby trafili na upierdliwego policjanta, który pośle ich na badanie techniczne motonga
-
Bunny - VIP Ścigacz.pl
Przeciez nie bede robił A1 a pozniej znowu A dla mnie to jest bez sensu! W ogóle w Polsce wszystko jest bez sensu szczerze mówiąc jezdze na motorze tylko dlatego że nie mogę mieć jeszcze samochodu, owszem jazda na motorze to prawdziwa przyjemnosc chociaż w zimę chyba nie bardzo. PRAWKO OD SZESNASTKI!!!
-
lechu - Świeżak
totalny BEZSENS lechu ... 125 to już niezły motor... na dodatek spory...jeśli chcesz być w posiadaniu takiego to zrób sobie A1 tak jak ja...wtedy bezstresowo możesz śmigać po całej Polsce. Poza tym, jak trafisz na jakiegoś niebiskiego który sie zna...odrazu masz prze****ne ! ! ! ...125'ki to już dość szybkie maszyny...pomyśl dokładnie zanim cokolwiek zrobisz
" Don't forget the struggle ... Don't forget the streets ... "
-
RazR34 - Świeżak
człowieku kup 50/80 sprzedaż za 2 latka zrobisz A1 i kupisz 125. wszyscy Ci tak radzą bo chcą dobrze zebyś przez jakiegoś HPG nie miał prze*ebane. ale rób jak chcesz ;]
P.S- z kąd jestes? duże miasto czy miasteczko
P.S- z kąd jestes? duże miasto czy miasteczko
PoZdRo.
-
Mrwito - Świeżak
Co do rejstracji to radze zrobic prawko, sam jezdze bez prawka ;/ bo do tej pory nie moge zrobic teraz juz moge ale jezeli zaczne teraz to skocze dopiero po zimie ;/ i nie wiem keidy zaczne.Co do NSR i Rs to ja mam NSR i narazie nic sie niedzieje, kolega ma Rs tyle ze 50 to troche mu sie sypała cos tam porobil i narazie jezdzi ale dla mnie to nadal dziwnie ten motor chodzi.
- buli-NSR125r
- Świeżak
Bunny napisał(a):lechu napisał(a):Bunny Kawał Hu*a z Ciebie ;(
A dziękuje ale:
1. wyraz na czerwono piszę się przez "ch"
2.no i zobacz, że taki ch... jest istotą bardziej rozwinętą od Ciebie
Własnie Ch*j to może istota bardziej rozwinięta ale nie H*j.
-
lechu - Świeżak
OK bunny chyba jestem winny ci przeprosiny Jednak NSR to kawał motoru nie zdawałem sobie sprawy jak to wygląda i jakiego ma kopniaka. Dzisiaj się najeździłem cały dzień. Jeszcze do konca tego sezonu pojezdze na motorowerze ale na przyszly musze przerejstrowac na A1 i zrobić A1. PzDr!
Moderator
To ja jeszcze poprosiłbym Cię o powściągnięcie nieco przekleństw pod adresem innych forumowiczów - i o niepisanie kilku postów jednego pod drugim. Zawsze możesz wyedytować poprzedni i dopisać kontynuację.
Pozdro, WR81
Moderator
To ja jeszcze poprosiłbym Cię o powściągnięcie nieco przekleństw pod adresem innych forumowiczów - i o niepisanie kilku postów jednego pod drugim. Zawsze możesz wyedytować poprzedni i dopisać kontynuację.
Pozdro, WR81
-
lechu - Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm