CBR 600 F3 , ZX6R , Srad'a czy Gixer'a ... Co wybrać ?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
CBR 600 F3 , ZX6R , Srad'a czy Gixer'a ... Co wybrać ?
Witam ... Chcę sobie kupić motorek na nastepny sezon ... ale już jakoś niedługo , czyli na zime . Przez zime chciałbym sobie go przygotować i powymieniać wszystko ... Kwota którą chce przeznaczyć wynosi 10.000 zł
więc myśle że za taką kase mozna juz kupić co nie co ... Chodzi mi konkretnie o :
Honda CBR600F3
Kawasaki ZX6R
Suzuki Gsxr 600 SRAD
Suzuki Gsxr 600
Yamaha Thundercat 600
I tutaj pytanie do was ( użytkowników tych motorów ) o wypowiedzi o ewentualnych wadach danego modelu i oczywiście o zaletach .
Chciałbym powiedzieć również iż będzie to moje pierwsze moto , ale naprawde NIE CHCE WYSŁUCHIWAĆ ŻADNYCH KOMENTARZY TYPU: ZA DUZY MOTO , KUP SOBIE SIMSONA . Poprostu wiem że dam sobie rade , mam poukładane w głowie i poprostu chcem sobie zacząć przygode z takim motorkiem .
Pozdrawiam .
więc myśle że za taką kase mozna juz kupić co nie co ... Chodzi mi konkretnie o :
Honda CBR600F3
Kawasaki ZX6R
Suzuki Gsxr 600 SRAD
Suzuki Gsxr 600
Yamaha Thundercat 600
I tutaj pytanie do was ( użytkowników tych motorów ) o wypowiedzi o ewentualnych wadach danego modelu i oczywiście o zaletach .
Chciałbym powiedzieć również iż będzie to moje pierwsze moto , ale naprawde NIE CHCE WYSŁUCHIWAĆ ŻADNYCH KOMENTARZY TYPU: ZA DUZY MOTO , KUP SOBIE SIMSONA . Poprostu wiem że dam sobie rade , mam poukładane w głowie i poprostu chcem sobie zacząć przygode z takim motorkiem .
Pozdrawiam .
Mess with the best , die like the rest...
- Kapiszon
- Świeżak
A jeśli można wiedzieć to czym się różni SRAD od gixera 600 A pozatym to do czego ma ci służyć motorek ?? Jeżeli do turystyki Thundercat no moze jeszce cbra ładna szeroka kanapa-ujdzie. Do zapier*alania na prostej SRAD-zik wyśmienity,ZX6R też nie odstaje, więc każdy ma swoje zalety ja bym wybrał SRAD-a albo ZX6R..nie lubię turystyków ble, więc wybór należy do ciebie. Pozdro
>Patol<
-
HANS - VIP Ścigacz.pl
każdy z tych moto może być super i każdy może być niewypałem! Każdy z nich może Ci dać dużo frajdy z jazdy i każdy może przyprawić o bezsenne noce z racji trafienia na minę. Zależy od kogo i w jakim stanie go kupisz!!!
Ja preferuję HONDĘ
Ja preferuję HONDĘ
1. Romet ogar 200 (1989r.)
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać
-
xatt - Świeżak
dokladnie f3 za 10 tys napewno nie kupisz za ladna f2 trzeba zaplacic 8-9 tys kup za 9tys ladna f2 a z pozostaly 1000 ja sobie ladnie przygotuj za fajna f3 musisz polozyc jakies 12 tys przynajmniej w wielkopolsce takie sa ceny wiem bo przeciez niedawno badalem ten temat
dzwieki silnika to moja muzyka honda CBR 600f
-
[zt]michu - Świeżak
Kupic mozesz... ale to jeszcze musi jezdzic... obstawiam ze jak kupisz F3 za 10tyś to kolejne dwa i tak w nia wlozysz na starcie, moim zdaniem nie oplaca sie taka zabawa.Zdecydowanei lepjej kupic cos w co wystarczy tylko zarejestrowac i jezdzic.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2