Honda CBR 600
• Strona 2 z 2 • 1, 2
F4i i RR były i chyba nawet jeszcze w tym roku produkowane jednoczesnie, ponieważ są to dwa zupełnie odmienne sprzety-RR to ścigacz czystej krwi a F4i ma obecnie range motocykla do szybkiej turystyki..podobny los kiedyś spotkał poczciwego ZZR600
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
CBR 600RR (03-04r) Marzenie ale jak na pierwszy motor jak dla ciebie to zbyt durza MOC PozDrawiam
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
Nie mówię o tym, że to będzie mój pierwszy motocykl, ani nawet nie wspomniałem o tym, iż zamierzam kupić ten model. Moje pytanie dotyczyło zagadnień czysto technicznych. Czym roczniki 2005-2006 różnią się od poprzedników. Wady i zalety tych konkretnych roczników.
Tak więc dwa ostatnie posty są zupełnymi off-topicami i nie wnoszą nic do tematu. Czytajcie ze zrozumieniem.
Nadal czekam na odpowiedź i z góry za nią dziękuję. Oczywiście za tą wnoszącą cokolwiek do tematu. Tego właściwego.
Pozdrawiam
P.S. - Kris... skąd Ty wytrzasnąłeś tą RR'kę? . Przecież pytałem wyłącznie o F4i .
Tak więc dwa ostatnie posty są zupełnymi off-topicami i nie wnoszą nic do tematu. Czytajcie ze zrozumieniem.
Nadal czekam na odpowiedź i z góry za nią dziękuję. Oczywiście za tą wnoszącą cokolwiek do tematu. Tego właściwego.
Pozdrawiam
P.S. - Kris... skąd Ty wytrzasnąłeś tą RR'kę? . Przecież pytałem wyłącznie o F4i .
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Silver generalnie nie ma miedzy tymi rocznikami F4i żadnej róznicy poza kolorami lakieru...co jeszcze dodać....ze słyna z niezawodnosci i sa nudne jek flaki z olejem:)
Co do porównania ze starczymi rocznikami...nie wiem o ile starszymi ale masz tu ten PGM-FI (gdzies mnie te F1 zamiast FI zmyliło:))...a jesli pytasz o starsze roczniki F4i to....własciwie oni w niej już nic nie zmieniają, jedyne co to na stan kalifornia montują katalizator cy cuś, zeby im tam nie smrodziła.
Co do porównania ze starczymi rocznikami...nie wiem o ile starszymi ale masz tu ten PGM-FI (gdzies mnie te F1 zamiast FI zmyliło:))...a jesli pytasz o starsze roczniki F4i to....własciwie oni w niej już nic nie zmieniają, jedyne co to na stan kalifornia montują katalizator cy cuś, zeby im tam nie smrodziła.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Rozumiem. Dzięki za info Thrillco, poprostu miałem kłopoty ze znalezieniem konkretnych informacji na temat tych modeli. Pewnie z braku tychże właśnie unowocześnień.
Sprawa wygląda tak, że planuję pod koniec przyszłego sezonu kupić jakiegoś ścigacza maksymalnie 2 lub 3-letniego. Póki co na oku mam właśnie w/w Hondzinę, bo co jak co Honda - niezawodna. A akurat ten model wpadł mi w oko i, póki co, na nim skupiam swoją uwagę. Stąd właśnie moje zapytanie.
Pozdrawiam.
Sprawa wygląda tak, że planuję pod koniec przyszłego sezonu kupić jakiegoś ścigacza maksymalnie 2 lub 3-letniego. Póki co na oku mam właśnie w/w Hondzinę, bo co jak co Honda - niezawodna. A akurat ten model wpadł mi w oko i, póki co, na nim skupiam swoją uwagę. Stąd właśnie moje zapytanie.
Pozdrawiam.
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość