Motoracer - Sklep Serwis Motocyklowy...
• Strona 1 z 1
Motoracer - Sklep Serwis Motocyklowy...
Dyskusja na temat: Motoracer - Sklep Serwis Motocyklowy Wrocław
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motoracer - Sklep Serwis Motocyklowy Wrocław
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motoracer - Sklep Serwis Motocyklowy Wrocław
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
polecam, chlopaki i dziewoje robia dobra robote. ceny srednie. przynajmniej wiem za co place<br><hr>grot
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie polecm , drogo, nie masz wstępu do warsztatu jakby mechanik miał cos do ukrycia.<br><hr>Maecus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a kto by chcial zeby mu stali nad glowa?<br><hr>motonitaKomentatorzy napisał(a):Nie polecm , drogo, nie masz wstępu do warsztatu jakby mechanik miał cos do ukrycia.<br><hr>Maecus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie polecam! Oddalem moto na czyszczenie i regulacje gaznika. Bo byl zle wyregujlowany i gasl. Cena za usługe 80zl przy odbiorze moto naliczyli 140 bo costam. Malo tego moto dalej gasl, jak twierdzili tlok jest do wymiany i tylko to pomoze. Ze znajomym rozebralismy gaznik, przeczyscilismy (dysza byla zatkana-tak go ku... wyczyscili), ustawilismy i moto chodzi super. Tłok w bardzo dobrym stanie. Prosty silnik 2 suwowy. Albo nie znaja sie wogole na rzeczy albo naciągacze! W kazdym wypadku nie polecam! Juz tam nigdy nie pojade! Zresztą jak większość tych zas...nych serwisów!<br><hr>Dejmien
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
moze i tak moze i nie. cos naciagane to jest. bo sam jestem klientem motoracer od 3 lat i jestem zadowolony. mimo wszystko zycze koledze udanych wizyt w serwisach moto we wrocku..<br><hr>tiger_masterKomentatorzy napisał(a):Nie polecam! Oddalem moto na czyszczenie i regulacje gaznika. Bo byl zle wyregujlowany i gasl. Cena za usługe 80zl przy odbiorze moto naliczyli 140 bo costam. Malo tego moto dalej gasl, jak twierdzili tlok jest do wymiany i tylko to pomoze. Ze znajomym rozebralismy gaznik, przeczyscilismy (dysza byla zatkana-tak go ku... wyczyscili), ustawilismy i moto chodzi super. Tłok w bardzo dobrym stanie. Prosty silnik 2 suwowy. Albo nie znaja sie wogole na rzeczy albo naciągacze! W kazdym wypadku nie polecam! Juz tam nigdy nie pojade! Zresztą jak większość tych zas...nych serwisów!<br><hr>Dejmien<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
polecam motoracer. poprawili ceny uslug na nizsze. porownujac np do toxic rozliczaja sie wg oficjalnego cennika i nie ma zaskakujacych niespodzianek.<br><hr>bulat84wro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a moze jakies szczegoly, co zrobili, jaki zakres? moze wymienili Ci tylko uszczelniacze w lagach i juz super i hiper warsztat?<br><hr>gemiKomentatorzy napisał(a):zdecydowanie polecam, dzięki ostatniej usłudze!<br><hr>wrockarz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mijać jak najszerszym łukiem! Oddałem do nich motocykl na serwis przedniego zawieszenia, synchronizacje gaźników i zmianę opon. Podczas serwisowania został uszkodzony zbiornik paliwa w moim motocyklu, najprawdopodobniej z winy mechanika (tego niestety nie wiem). Został "naprawiony", a raczej zaszpachlowany i pomalowany chyba sprayem w domowej piwnicy. Do dnia dzisiejszego nie odzyskałem pieniędzy za zbiornik. Motocykla nie widziałem przez ponad miesiąc. Co do samego serwisu, to gaźniki zostały wyregulowanie niedokładnie, a lewa laga była zamontowana 2mm niżej od prawej.<br><hr>szymon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie szerz głupoty człowieku!<br><hr>klientKomentatorzy napisał(a):Mijać jak najszerszym łukiem! Oddałem do nich motocykl na serwis przedniego zawieszenia, synchronizacje gaźników i zmianę opon. Podczas serwisowania został uszkodzony zbiornik paliwa w moim motocyklu, najprawdopodobniej z winy mechanika (tego niestety nie wiem). Został "naprawiony", a raczej zaszpachlowany i pomalowany chyba sprayem w domowej piwnicy. Do dnia dzisiejszego nie odzyskałem pieniędzy za zbiornik. Motocykla nie widziałem przez ponad miesiąc. Co do samego serwisu, to gaźniki zostały wyregulowanie niedokładnie, a lewa laga była zamontowana 2mm niżej od prawej.<br><hr>szymon<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sprawa z uszkodzonym zbiornikiem paliwa została zakończona. Serwis ostatecznie pokazał się z tej lepszej strony i zwrócił mi pieniądze. Jeśli chodzi o wspomniane niedociągnięcia napraw, zaproponowano mi skorzystanie z prawa do reklamacji usługi i jej poprawienia.<br><hr>szymonKomentatorzy napisał(a):Mijać jak najszerszym łukiem! Oddałem do nich motocykl na serwis przedniego zawieszenia, synchronizacje gaźników i zmianę opon. Podczas serwisowania został uszkodzony zbiornik paliwa w moim motocyklu, najprawdopodobniej z winy mechanika (tego niestety nie wiem). Został "naprawiony", a raczej zaszpachlowany i pomalowany chyba sprayem w domowej piwnicy. Do dnia dzisiejszego nie odzyskałem pieniędzy za zbiornik. Motocykla nie widziałem przez ponad miesiąc. Co do samego serwisu, to gaźniki zostały wyregulowanie niedokładnie, a lewa laga była zamontowana 2mm niżej od prawej.<br><hr>szymon<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
fajna atmosfera. mechanik starszej daty, ale ogarnia temat. mały sympatyczny serwis. można polecić<br><hr>kacper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do Katalogu Firm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości