stanie sie cos gdy motocykl transportowany jest na boku ?
• Strona 1 z 1
stanie sie cos gdy motocykl transportowany jest na boku ?
znajomy ma zamiar przewiezc motocykl nie na przyczepce, a w aucie (jakas tam kia ) transport ma trwac ponoc ze 4h. Obawia sie czy nic sie nie stanie gdy motocykl bedzie lezal na boku przez tyle czasu.
PS. Mowilem mu by zalatwil sobie przyczepke i by tych obaw nie mial ale... ciezko mu znalezc auto z hakiem.
PS. Mowilem mu by zalatwil sobie przyczepke i by tych obaw nie mial ale... ciezko mu znalezc auto z hakiem.
- Daro CBR
- Świeżak
Na pewno będzie smród niesamowity w aucie od benzy.
Druga rzecz to plastiki.Jak je zdemontujesz to nie jest źle.Aku jeśli jest normalne to radzę wymontować.Jeśli jest bezobsługowe to nie ma problemu.
Druga rzecz to plastiki.Jak je zdemontujesz to nie jest źle.Aku jeśli jest normalne to radzę wymontować.Jeśli jest bezobsługowe to nie ma problemu.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
A co to za motocykl będzie transportowany? W aucie to już skrajny przypadek, żeby przewozić moto. Porysują się plastiki w aucie i tapicerka też może ucierpieć. Lepiej przewozić na przyczepce, gdzie moto stoi na bocznej stopce lub w jakimś busie. Ja swojego Bandita przewoziłem w Fiacie Doblo Cargo, wszedł po przekątnej idealnie. Skoro nie ma wyjścia to może spróbować w aucie, jak ma wszystko szczelne w moto to nic nie powinno się stać!
-
sonthin - Świeżak
to ma byc kawa zx9 chyba.
Ale jakby nie bylo przyczepka to tez nie jest taki piekny transport zawsze moze Ci ja gdzies wyniesc na bok (odpukać), nasze polskie dziurawe drogi sa wrecz cudowne, a wtedy bedziesz tylko ogladal w lusterku jak moto Ci ucieka
Ale jakby nie bylo przyczepka to tez nie jest taki piekny transport zawsze moze Ci ja gdzies wyniesc na bok (odpukać), nasze polskie dziurawe drogi sa wrecz cudowne, a wtedy bedziesz tylko ogladal w lusterku jak moto Ci ucieka
- Daro CBR
- Świeżak
ja bym z niego spuścił też olej, bo wydaje mi się że potem sobie problemów narobi. W sumie to wszystkie możliwe płyny trzeba by spuścić i do tego wyjąć baterie.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
Dominik_YZF - Bywalec
moje pierwsze moto wiezli w cinqucento, a bylo nim enduro peugrot xp6, zdjeli tylko koła, kranik zakrecic, przechylic na chwile na bok, niech zleci z kranika i problemu nie powinno byc a do tej pory sie dziwią jak mojego przewiezli hehe
CR125 moja niunia
- ManiaCR
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości