Problem z rejestracja
• Strona 1 z 1
Problem z rejestracja
Witam mam na imie Zbychu.. jezdze motocylkami od 12lat. najpiew to byly rozne simsony, wsk, i MZetki.. ale po latach wachania miksolu. nabylem swoj wymarzony motocykl.. Yamahe Fazer. sprowadzana z Angli. i wszystko wspaniale tylko ze przy probie rejestracji okazalo sie ze motocykl ma inne numery na ramie a inne w papierach,,, ruznia sie jedynie ostatnia pojednyncza cyferka. Powinno byc 6 a jest 8.. takie niedopatrzenie przy zakupie.. wstyd. za bardzo mi sie spodobal.. i teraz nie moge go zarejestrowac wszystko inne sie zgadza, rok przebieg, numer silnika, nie widac zeby ktos przy nim majstrowal.. w urzedzie komunikacji powiedzieli mi ze musze prostowac sprawe w angli bo wyglada to na blad urzednikow,, ale anglia daleko.. niewiem co mam robic.. znajomi (lacznie z zaprzyjaznionym policjantem) radza przebic numery.. ups jakos nie czulbym sie z tym najlepiej..ale co tu robic.. sezon na starcie,, a ja tylko powzdychac w garazu moge..
czy ktos z was spotkal sie z podobnym problemem????
poradzcie bo mi rece opadlyyy......
czy ktos z was spotkal sie z podobnym problemem????
poradzcie bo mi rece opadlyyy......
- rybak26
- Świeżak
Przebijaj numery... to jedyno sensowne rozwiązanie dobrze zrobiona robota nie wzbudzi podejrzeń PS witam kolejnego posiadacza Fazerka
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
i to jest wlasnie polskie popier*dolone prawo:/ już nie mowie ze maja kazdemu rejestrowac bez problemu, ale chociaż powinna być procedura załatwiania takiej sprawy w "czysty" sposób w kraju:/ a że tak zapytam, w jakim dokumencie jest zamieniona ta 6/8 ??
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
siemasz
ja mialem tak w nsr ze na wymeldowaniu mialem jedna cyfre za duzo w numerze ramy a na ramie jej nie bylo
nie wiem o co chodzilo ale kolo z urzedu powiedzial ze to jakies oznaczenie tylko nie pamietam juz czego
tez mialem duzo stresu jak to zobaczylem
teraz na przyszlosc sprawdzam wszystko 5razy
w twoim wypadku chyba jedyne bedzie przebijanie numerow
pzdr
ja mialem tak w nsr ze na wymeldowaniu mialem jedna cyfre za duzo w numerze ramy a na ramie jej nie bylo
nie wiem o co chodzilo ale kolo z urzedu powiedzial ze to jakies oznaczenie tylko nie pamietam juz czego
tez mialem duzo stresu jak to zobaczylem
teraz na przyszlosc sprawdzam wszystko 5razy
w twoim wypadku chyba jedyne bedzie przebijanie numerow
pzdr
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość