pocket bike :)
nitro w pockecie
witam moglibyście napisać coś więcej o instalacji nitro do pocket-ów?? albo podać jakiś link do stronki lub aukcji. z góry dziękuję i pozdrawiam
-
dartmoor666 - Świeżak
nitro do pocketow mowisz.... no no...
ps. wali cie w czajnik? czy tak tylko pytasz z ciekowosci??
ps. wali cie w czajnik? czy tak tylko pytasz z ciekowosci??
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Re: nitro w pockecie
dartmoor666 napisał(a):witam moglibyście napisać coś więcej o instalacji nitro do pocket-ów?? albo podać jakiś link do stronki lub aukcji. z góry dziękuję i pozdrawiam
www.wiemżebardzocizależynalansienawioscejednakbedzieszmusialpoczekacztymazpojawiasiepierwszewlosynaklaciemozewtedydaszrade.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Re: nitro w pockecie
dartmoor666 napisał(a):witam moglibyście napisać coś więcej o instalacji nitro do pocket-ów?? albo podać jakiś link do stronki lub aukcji. z góry dziękuję i pozdrawiam
Nie instaluj nitro do pocketbike`a to bez sensu. Lepiej zmieszaj 4 ćwiarki wódki 40%. Jak wiadomo z chemii - 4 x 40% - wychodzi 160% a zatem 160 oktanów. I masz literek stusześćdziesięcio oktanowego paliwa - daj znać jak Ci sprzęciwo po tym lata Nitro przy tym wymięka Motur powinien na ten mieszance cisnąć czysta. Dosłownie czysta.
-
Ciechan666 - Świeżak
ludzie ja tak tylko z ciekawosci pytalem. czytalem ze jest cos takiego... chcialem sie czegos wiecej dowiedziec
-
dartmoor666 - Świeżak
MOim zdaniem jak minibike sie zepsuje to tylko na smieci już, kilka razy naprawialem minibika i powiem tyko tyle że to TOTALNY TAIWAN mocniej pokręcisz=przekrecisz, urwiesz
stukniesz lekko= uszkodzisz
a naprawa tego jest straznie ciezka.
Pozdr.
stukniesz lekko= uszkodzisz
a naprawa tego jest straznie ciezka.
Pozdr.
<b>>>>>>>>>>>>>>>>Bez MÅ‚ota To Nie Robota<<<<<<<<<<<<<
-
ChudyNs1 - Świeżak
Mam pytanie dotyczace mini crossa ! A mianowcie cieknie mi paliwo z tłumika i nie wiem z jakiego powodu! kiedys na pełnym baku jezdzilem jakies 2 - 2,5h a teraz jak pojezdze godzine to bedzie dobrze ;/;/ !! Jesli ktos wie cos na temat jak to zrobic to proesze pomózcie !! Z góry dziękuję
- Artur0094
- Świeżak
wiecie co wam powiem narzekacie na pockety że się psują bo kupujecie te za 400 zeta co są na allegro a wystarczy dopłacić 150zł i macie maszynkę nie do zdarcia. Jest to wersja lepsza i co ważne wytrzymalsza posiada ona światła, kierunki, licznik (źle działający przynajmniej u mnie), i przede wszystkim z amortyzatorami. ja swojego kupiłem za 80 złotych z lekko zniszczonymi plastikami i podobno pocket był zepsuty i mechanik nie dał rady go naprawić a ja z kolegami pogrzebaliśmy i po godzinie już śmigał. I pod górę wyprzedza Keeweya Hurricena
- Erlox
- Świeżak
po co za 400 zl jak mozna za 550...a ty kupiles za 80 dales te badziewie do mechanika, ktory nie naprawyl a ty z kolegami naprawiles? to co to za mechanik? a co wazniejsze ta drozsza wersja ma gadzety o ktorych juz wiemy, ze jeden nie dziala to faktycznie lepsza wersja...
żenuła
żenuła
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
U mnie zakupilem ten szajs młodszemu bratu.I nie polecam kupna tego nikomu.Pieniadze wyrzucone w błoto.Ogolnie jeden wielki bubel tak jak i te krosy 110ccm i te smieszne male qady.
-
Maniak1989rr - Świeżak
Jestem tu nowy.
Mam pytanie bo mam zamiar kupic sobie poketa i czytam tu rozmowy to ja juz zgupialem bo inni pisza ze sa super ze mozna to i owo a nie ktorzy pisza ze sa do bani to ktora rzecz jest prawda prosze o pomoc bo nei wiem czy mam kupowac
pozdrawiam i z gory dziekuje
Mam pytanie bo mam zamiar kupic sobie poketa i czytam tu rozmowy to ja juz zgupialem bo inni pisza ze sa super ze mozna to i owo a nie ktorzy pisza ze sa do bani to ktora rzecz jest prawda prosze o pomoc bo nei wiem czy mam kupowac
pozdrawiam i z gory dziekuje
- jacenty_01
- Świeżak
SÅ‚uchaj, powiem ci tak. W miasto jeszcze jako tako, ale w trase tragedia, brak owiewki strasznie odbija siÄ™ na komforcie jazdy..
- devxx
- Świeżak
- jacenty_01
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Mam pytanko do jakiegos mechanika !
Odpalam pocketa, chodzi, stawiam go na nózke i mogę gazowac kolo się normalnie kreci wszystko jest ok. Postawię go na ziemi odpalę wsiąde i chce dodać gazu ale gasnie! Dlaczego tak się dzieje?
Odpalam pocketa, chodzi, stawiam go na nózke i mogę gazowac kolo się normalnie kreci wszystko jest ok. Postawię go na ziemi odpalę wsiąde i chce dodać gazu ale gasnie! Dlaczego tak się dzieje?
- Artur0094
- Świeżak
55kg ale wczesniej jezdziłem, tylko wjechałem kiedys w piasek i odkreciłem gaznik zeby go wyczyscic i od wtedy mam takie szopki ale ja go nie docierałem i juz pierwszego dnia cos dzwoniło mi silniku jakby pierscienie tarły o tłok, motorek przeszedł juz wymianę sprzegła
- Artur0094
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości