ducati monster 620
• Strona 1 z 1
ducati monster 620
Witam, jestem na kupnie monstera 620 co myslicie na temat tej maszyny , nie ukrywam urzekla mnie i tyle , bardzo prosze o opinie urzytkowników tej marki nie koniecznie modelu i wszystkich którzy mieli do czynienia z tym cackiem ?! Z góry dziękuję i pozdrawiam.SZEROKOSCI!!!!!!!!!!!
- colwers
- Świeżak
Evil dawaj dawaj
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
kosta napisał(a):Niemiałem do czynienia z ducati ale czuje że sporo dukatów to wydasz na utrzymanie sprzęcika
Skoro stac go na kupno, to pewnie i liczy sie z kosztem ewentualnych napraw. Kupilbys mercedesa za ledwo uzbierane pieniadze, jakbys wiedzial, ze wyjecie karty SIM ze skrzyni biegow kosztuje 300zl?
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
He he he ja tez nie wiedzialam Moze tu chodzic o kazda inna rzecz, chocby przeliczenie spalania ropy w 3l silniku przy obecnej jej cenie. To juz chyba musisz wiedziec. Bez jakiejkolwiek orientacji w kosztach utrzymania samochodu wartego 80tys zl jego kupno wydaje sie byc wyjatkowo nieprzemyslanym posunieciem. Wydaje mi sie, ze colwers biorac pod uwage te marke motocykla zorientowal sie w chocby podstawowych kosztach serwisowania i eksploatacji. Mam przynajmniej taka nadzieje...
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Colwers wystarczy użyć wyszukiwarki, temat już się powtarzał kilkukrotnie. Poniżej podaję linki:
viewtopic.php?t=2494&highlight=ducati+monster
viewtopic.php?t=1771&highlight=ducati+monster
Zatem na przyszłość prośba o zajrzenie do archiwum zanim powstanie nowy wątek
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Żmija napisał(a):Colwers wystarczy użyć wyszukiwarki, temat już się powtarzał kilkukrotnie. Poniżej podaję linki:
sory nastepnym razem sie poprawie dzieki za linki . Chociaż jeden konkretny gosc sie trafil .?! nara!!!
Edit: Nie ma sprawy Hmm ku sprostowaniu Żmija, czyli ja to dziewczyna. Pzdr,
- colwers
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości