suzuki gsxr 600
• Strona 1 z 1
suzuki gsxr 600
Hej mam zamiar zakupic suzuki gsxr 600 z 1997 r , i chcialbym wiedziec na warto zwrocic uwage przy jego zakupie ??
z Gory dziekuje za pomoc
z Gory dziekuje za pomoc
- zeneks
- Świeżak
napisz na GG do Mecka, on ma gixera nawet z tego samego roku. Moze Ci o nim poopowiadac co tylko zechcesz Pozdrawiam
PS. Numer 3971428, Meciek bedzie jutro od ok. 15 - 16 przy kompie.
PS. Numer 3971428, Meciek bedzie jutro od ok. 15 - 16 przy kompie.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
He he he, fakt, jestem. Ale Meciek ma dzis nocke, wiec przy PC usiadzie dopiero w tych godzinach.
Z tym Banditem dalej proznia, Meciek w sumie dal sie przekonac, ale zeby sie zdecydowac musze po prostu pojechac i sie poprzymierzac do niego. Kurde nawet sobie nie wyobrazasz jak ten bandzior mi sie podoba
Z tym Banditem dalej proznia, Meciek w sumie dal sie przekonac, ale zeby sie zdecydowac musze po prostu pojechac i sie poprzymierzac do niego. Kurde nawet sobie nie wyobrazasz jak ten bandzior mi sie podoba
-
600tka?
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
Patty rozdajesz jakimś gościom moje gg to możesz też dziewczynom mój nr. kom:D
Zeneks jak chcesz to pisz na gg, teraz oficjalnie jestem w pracy i nie mam za bardzo czasu ale jutro dam rade. Jak chcesz to zobacz sobie filmik w moim podpisie tam właśnie latam na moim SRADZIE. A propo tematu to jest takich jeszcze ze 20, właśnie o SRADZIE 600, wiec wystarczy poszukać.
Jeżeli chodzi o Bandziora dla Patty to jeszcze zobaczymy, w sumie nie wiedziałem ,że B6 to takie leniwe moto jedyne co mnie przeraża to jego waga.
Zeneks jak chcesz to pisz na gg, teraz oficjalnie jestem w pracy i nie mam za bardzo czasu ale jutro dam rade. Jak chcesz to zobacz sobie filmik w moim podpisie tam właśnie latam na moim SRADZIE. A propo tematu to jest takich jeszcze ze 20, właśnie o SRADZIE 600, wiec wystarczy poszukać.
Jeżeli chodzi o Bandziora dla Patty to jeszcze zobaczymy, w sumie nie wiedziałem ,że B6 to takie leniwe moto jedyne co mnie przeraża to jego waga.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Meciek napisał(a):Jeżeli chodzi o Bandziora dla Patty to jeszcze zobaczymy, w sumie nie wiedziałem ,że B6 to takie leniwe moto jedyne co mnie przeraża to jego waga.
zobacz ale to też ma swoje plusy...gdyby był lżejszy jakieś 40 kg to już nie był by taki leniwy....
Patty rozdajesz jakimś gościom moje gg to możesz też dziewczynom mój nr. kom:D
Chciałbyś xDxD
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
Ha ha ha wlasnie... Ja ci dam dziewczyny... Do roboty, a nie na forum siedziec!!
-
Kedar-88 napisał(a):Meciek napisał(a):Jeżeli chodzi o Bandziora dla Patty to jeszcze zobaczymy, w sumie nie wiedziałem ,że B6 to takie leniwe moto jedyne co mnie przeraża to jego waga.
zobacz ale to też ma swoje plusy...gdyby był lżejszy jakieś 40 kg to już nie był by taki leniwy....
No tak dlatego sądzę ,że 400 bedzie dobrym rozwiązaniem na początek, niestety po pewnym czasie przyjdzie niedosyt i trzeba będzie czegoś mocniejszego i szybszego (Wiem to po sobie).
Kedar-88 napisał(a):Chciałbyś xDxD
Właśnie ,że nie - który z was potrafi pochwalić się dziewczyną która śmiga na moto (no prawie ale tu macie link: http://pl.youtube.com/watch?v=vADqFUbzgzI ), pomaga przy serwisie, zabiera swojego chłopaka z okazji walentynek na Motoexpo do warszawy?? i gra z nim w NFS?? No jest tu jakiś cwaniak!! hehe
patty_brawurka napisał(a):Ha ha ha wlasnie... Ja ci dam dziewczyny... Do roboty, a nie na forum siedziec!!
Spać kobieto!! i cicho już bo offtopa robimy!!
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości