przewody w oplocie HEL
• Strona 1 z 1
przewody w oplocie HEL
co sadzicie o przewodach hamulcowych tej firmy?
chce je zamontowac w GSXR1000K5
dzieki za info
przemo
chce je zamontowac w GSXR1000K5
dzieki za info
przemo
- Przemo1000
- Świeżak
Temat odnosnie tych przewod byl poruszany spory czas temu, jednak grono uzytkownikow tych przewodow nie bylo zbyt wielkie.
Nosze sie wlasnie z zamiarem zamontowania takich przewodow w swojej Hondzie. Oferta tej firmy jest dosc atrakcyjna, a przewody raczej wygladaja na solidnie wykonane.
Dlatego tez przylacze sie do tego tematu.
Nosze sie wlasnie z zamiarem zamontowania takich przewodow w swojej Hondzie. Oferta tej firmy jest dosc atrakcyjna, a przewody raczej wygladaja na solidnie wykonane.
Dlatego tez przylacze sie do tego tematu.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Mam takie przewody, ale wymieniłem je pod koniec zeszłego sezonu więc się nie najeździłem.
To co mogę powiedzieć to to że są bardzo dobrze wykonane. W porównaniu z gumowymi jakie miałem różnica jest spora.
Obsługa jest skierowana na klienta. Jeśli wyślą Tobie nie ten rozmiar spokojnie Tobie wymienią na upodobany rozmiar.
To co mogę powiedzieć to to że są bardzo dobrze wykonane. W porównaniu z gumowymi jakie miałem różnica jest spora.
Obsługa jest skierowana na klienta. Jeśli wyślą Tobie nie ten rozmiar spokojnie Tobie wymienią na upodobany rozmiar.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
firam godna polecenia. obsluga pierwsza klasa asortyment tez. co do jazdy z tymi przewodami to dopiero raz mialem okazje ich uzywac. jak na razie jestem zadowlony. hamulce staly sie czule i jakos tak mniej sily tzreba wlozyc zeby zahamowac
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
- Przemo1000
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości