Romet s 200
mnie cholernie praca ogranicza nie mam czasu na treningi a chcialem też posmigać na jakis sport
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
- fandzoilisz
- Bywalec
moje zycie jest ciekawe .w ubieglym roku robilem kursy ciezarowkami po europie (dunska firma), ale euro spadlo i przestalo mi sie to oplacac.obecnie mam spolke z hiszpanem, skupujemy miedz u nas i wszystko leci na madryt.tam jest segregowana dokladnie, a nastepnie sprzedajemy ja wlochowi.na jednym tirze mamy srednio po 9 k zl.czasami w miesiacu ida 3 , a czasami 10 ciezarowek.biznes oplacalny, i tak naprawde "nie robie nic".
nie do konca.masa sam tluszcz tak.masa miesnie plus tluszcz nie pozwala na tak szybkie ruchy jak np ktos 75 kg.ale za to udrzenie z masy 100kg a 70 kg daje duza roznice(uwzgledniajac te same umiejetnosci)duza masa tez spowalnia
Ostatnio edytowano 28/2/2008, 23:20 przez bolokolo, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
fandzoilisz napisał(a):w 4 miesiace 10 kg to dobry wyniki?
na koksie? to dobry wynik z tym ze pewnie spora częsć to woda bo na sucho 10 kg masy miesniowej tak szybko nie zrobisz jedynie tłuszcz
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
bolokolo respekt. ja tam się z nikim nie biję i nie mam zamiaru ale na siłownię pomykam - tak dla zdrówka i z przyzwyczajenia. chciałbym się dopchać do tej masy co Ty (nawet 100kg by mi wystarczyło) ale mam szybką przemianę materi i ciężko mi utrzymać co mam (187cm wzrostu i 90kg). wiem ile wysiłku kosztuje taka forma dlatego szacun!
-
SQ - Mieszkaniec forum
zamiast na silownie to lepiej isc na budowe jako pomocnik murarza. jak przerzucisz tone cegieł dziennie to tez sie pocwiczy , na zdrowie wyjdzie i zarobi sie kase
- fandzoilisz
- Bywalec
Ja trenowałem boks 3 lata ale teraz kolano mi siadło i prawdopodobnie wstawią mi rame więc kariery w walkach raczej nie zrobie bo jeden kop w kolano i byłbym inwalidą . A ty SQ rób jak ja, zjadasz codziennie min pół kilo surowego mięcha, pomiel tylko chude jakieś wbji w to z 4 jajka pieprz sól i nie bierz żadnych sztucznych gówien, obserwuj efekty przez miesiąć czy 2
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
sq zalezy co chcesz osiagnac.jesli chcesz "naturalna"sile to tak jak pisze fandzoilisz: na budowe heh.a masa sama przyjdzie .podstawa to dobrze sie odzywiac, a odzywki itp nie beda potrzebne do niczego .
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
icid napisał(a): pieprz sól i nie bierz żadnych sztucznych gówien, obserwuj efekty przez miesiąć czy 2
ta i nadcisnieni gwarantowane, pomysl czy warto bo nadcisnienei około 40 robi zaawały , miazdzyce i udary mozgu
obejrzyjcie sobie to , koncowka jest bardzo fajna
http://pl.youtube.com/watch?v=m4OZTHyZuA0
- fandzoilisz
- Bywalec
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
fandzoilisz napisał(a):zamiast na silownie to lepiej isc na budowe jako pomocnik murarza. jak przerzucisz tone cegieł dziennie to tez sie pocwiczy , na zdrowie wyjdzie i zarobi sie kase
tak chyba na kręgosłup wyjdzie
-
.OUTLAW. - Świeżak
bolokolo napisał(a):moje zycie jest ciekawe .w ubieglym roku robilem kursy ciezarowkami po europie (dunska firma), ale euro spadlo i przestalo mi sie to oplacac.obecnie mam spolke z hiszpanem, skupujemy miedz u nas i wszystko leci na madryt.tam jest segregowana dokladnie, a nastepnie sprzedajemy ja wlochowi.na jednym tirze mamy srednio po 9 k zl.czasami w miesiacu ida 3 , a czasami 10 ciezarowek.biznes oplacalny, i tak naprawde "nie robie nic".nie do konca.masa sam tluszcz tak.masa miesnie plus tluszcz nie pozwala na tak szybkie ruchy jak np ktos 75 kg.ale za to udrzenie z masy 100kg a 70 kg daje duza roznice(uwzgledniajac te same umiejetnosci)duza masa tez spowalnia
zgadza sie tylko zobacz jak wygladają walki wagi koguciej a wagi cieżkiej:) udezenia są 3 razy szybciej zadawane i wiecej ale z mniejsza siłą
-
.OUTLAW. - Świeżak
o tym wlasnie pisze. co do budowy to outlaw chyba nie robiles na niej nigdy.zgadza sie tylko zobacz jak wygladają walki wagi koguciej a wagi cieżkiej:) udezenia są 3 razy szybciej zadawane i wiecej ale z mniejsza siłą
-
bolokolo - Bywalec
robiłem w innych miejscach i wcale nie stałem sie po tym większy tylko zaczął mnie kręgosłup napie.... a druga sprawa gdyby te wasze diety surowe mieso i tyranie na budowie bylo takie wspaniałe to kazdy kulturysta by tak robil, zalezy co kolega SQ czy jak mu tam chce osiągnac jezeli chce być spaślakiem i wazyć 100 kg gdzie ma 40% tkanki tluszczowej to oczywiscie moze takie diety robić, natomiast jezeli chce sie nabić masa miesniową to powinien jeśc dobre zarcie podstawa kurczak , białka z jajek i dobra ryba do tego odzywka białkowa albo węglowodanowa powinien sie skonsultowac z kimś kto jest bardziej od niego doświadczony a najważniejszy jest upór i systematycznosć,a zapomniałbym powinien co jakiś czas zmieniać plan treningowy by mięsnie nie załapały stagnacji
-
.OUTLAW. - Świeżak
ale jakbys nie wiedzial, duzo zawodnikow startujac chociaz w pride trenuje wlasnie na takie sposoby.ne chca miec masy miesniowej, super bomba ciala, tylko chca miec sile uderzenia.ja tam miesa surowego nie jem.ryz,ryby,nabial,mieso,kluski i jakos sila jest.a druga sprawa gdyby te wasze diety surowe mieso i tyranie na budowie bylo takie wspaniałe to kazdy kulturysta by tak robil
-
bolokolo - Bywalec
no ale dyskutowalismy o masie mięsniowej a nie o sile:D ćwiczenia na sile są zupelnie inne:) mają mało wspólnego z kulturystyką , np treningi dżudoków albo sztangistów oni ćwicza głowinie na siłe, mam znajomego co startowal w zawodach nie wiem jak to sie nazywa dokaldnie podrzucal sztange tak jak agata wróbel był szczuply wygladał niepozornie a był cholernie silny ale oni zupełnie inaczej cwicza wogole bicepsa nie robil i nie miał duzych buł tłumaczyl to tym ze to nie wskazane ćwiczenie bo podkurcza miesnien ręke i gorzej sie "podrzuca ciezar"
Ostatnio edytowano 29/2/2008, 00:10 przez .OUTLAW., Å‚Ä…cznie edytowano 2 razy
-
.OUTLAW. - Świeżak
a to sory batory.atam masa miesniowa...trenjac sile i masa miesniowa sie powieksza.wiadomo nie w takim stopniu jak u kulturysty, ale i tak mozna wyrosnac na naprawde duzego pana.
-
bolokolo - Bywalec
motosport napisał(a): ps w lapie 53 cm tak tylko pisze dla niedowiarkow...
Jak to fajnie musi wyglądać, człowiek na romecie z jedną łapą 53 cm. Ciekawe która, lewa czy prawa. Wyrobił na biciu piany
MT-03,-01,KTM SuperDuke, RC8
-
BekuMT01 - Świeżak
bolokolo - no ladnie, ladnie respect
ja do tej pory robilem mase, ale na przelomie ostatniego miesiaca doszedlem do wniosku, ze brakuje mi bardzo kondycji do tych kg ktore doszly. Tak jak pisalem 4 lata temu bylem lzejszy o 30kg, i sile jako tako mam, ale na dluzsza mete wytrzymalosc mam bardzo slaba - i to mi sie nie podoba. Nie zostawie tak tego.
moje marne 90kg:
ja do tej pory robilem mase, ale na przelomie ostatniego miesiaca doszedlem do wniosku, ze brakuje mi bardzo kondycji do tych kg ktore doszly. Tak jak pisalem 4 lata temu bylem lzejszy o 30kg, i sile jako tako mam, ale na dluzsza mete wytrzymalosc mam bardzo slaba - i to mi sie nie podoba. Nie zostawie tak tego.
moje marne 90kg:
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu
-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości