Zwykły tuning 50-tki? Czy coś więcej? :)
• Strona 1 z 1
Zwykły tuning 50-tki? Czy coś więcej? :)
Do czego w rękach fachowca może posłużyć zwykła 50-tka?
Co tak naprawde jesteśmy wstanie zrobić ze zwykłego skutera?
Jak daleko jesteśmy wstanie się posunąć i jakie są tego granice?
Zdjęcia załączone w załączniku. Może macie lepsze zdjęcia poszerzania granic możliwości skuterów?
Pan za owy skuter chce 10tyś euro, więc jakieś 36,5 tyś zł... Hmmm... Jak to się mówi, czs to pieniądz, a widać, że strcił go sporo... (Warto było? Oceńcie sami)
Co tak naprawde jesteśmy wstanie zrobić ze zwykłego skutera?
Jak daleko jesteśmy wstanie się posunąć i jakie są tego granice?
Zdjęcia załączone w załączniku. Może macie lepsze zdjęcia poszerzania granic możliwości skuterów?
Pan za owy skuter chce 10tyś euro, więc jakieś 36,5 tyś zł... Hmmm... Jak to się mówi, czs to pieniądz, a widać, że strcił go sporo... (Warto było? Oceńcie sami)
- Załączniki
-
- motorek2.JPG (29.3 KiB) PrzeglÄ…dane 2447 razy
-
- motorek.JPG (52.81 KiB) PrzeglÄ…dane 2447 razy
- d2kkk
- Świeżak
-
Bartorex70 - Świeżak
A mnie się nie podoba I w życiu nie kupiłbym skutera za taka kasę. Lepiej kupić jakiego Aeroxa za 4k włożyć 6k w tuning mechaniczny i ma się w zwykłej budzie super osiągi. To co proponują producenci podoba mi się znacznie bardziej od wszelkiego rodzaju przeróbek (no zdarzają się wyjątki). Najładniejszy sprzęt to zadbany sprzęt, a nie wybajerowany.
My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
Ciekwy. Jednak, osobiscie uwazam, ze to kasa wyrzucona w bloto, chyba, ze ma sie jej na tyle, ze mozna sie w ten sposob bawic.
Co do tuningu 50cc to wszystko spoko. Jakis kit na 70cc, kilka drobnych zmian wizualnych i to wszystko. Lepiej zostawic kase na nastepnego sprzeta.
Co do tuningu 50cc to wszystko spoko. Jakis kit na 70cc, kilka drobnych zmian wizualnych i to wszystko. Lepiej zostawic kase na nastepnego sprzeta.
- KLU
- Świeżak
KLU napisał(a):Jednak, osobiscie uwazam, ze to kasa wyrzucona w bloto, chyba, ze ma sie jej na tyle, ze mozna sie w ten sposob bawic.
raczej tak jest nie uwazasz? chodzilo o to zeby pokazac co sie da zrobic
-
kravec - Administrator
Właściciel już na nim sporo zaropił, a możliwe, ze jeszcze sporo zarobi...
Takie High-endy w Polsce są mało znane i popularne, ale np. w Niemczech cieszą sie wielka popularnością.... Skuterek z pewnością był juz opisywany w niejednym z magazynów o tunie 50-ątek.....
Takie High-endy w Polsce są mało znane i popularne, ale np. w Niemczech cieszą sie wielka popularnością.... Skuterek z pewnością był juz opisywany w niejednym z magazynów o tunie 50-ątek.....
-
macello - Świeżak
tylko jakas chora osoba by kupywala taki skut..napewno kasiasta,ja mimo ze mam wolabym cos innego kupic niz takie cos..
a z reszta w polsce to zajeb.. by ci go zanim bys wszedl do domu!
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
mastero33 napisał(a):tylko jakas chora osoba by kupywala taki skut..napewno kasiasta,ja mimo ze mam wolabym cos innego kupic niz takie cos..
No skromny to ty kolego nie jestes......
-
macello - Świeżak
mastero sa ludzie ktorzy kochaja scigacze, ale sa tacy ktorzy kochaja skutery:) wedlug mnie maszynka jest bardzo ladna.gdybym mial tyle kasy na pewno bym jej nie kupil. a tylko dlatego ze wolal bym sam sobie jakis tak zrobic. stworzyc to o czym marze w moim guscie.
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość