kobieta czy motor:)
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
tajemniczna napisał(a):elcommendante napisał(a):Powody dla ktorych motocykl jest lepszy od kobiety
PS. Cale szczescie, ze moja dziewczyna nie czyta tego forum
załuj ze nie czyta;p beznadziejne powody;]
Bo ja wiem czy ma żałować? Dziewczyną jestem, a mnie to rozbawiło, może nie wszystkie, ale większość.
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
-
Chatte - MEGA TROLL
tajemniczna napisał(a):załuj ze nie czyta;p beznadziejne powody;]
czy ja wiem czy takie beznadziejne ? polowa tych powodow to 100% prawda szczegolnie zakupy i galerie pelne wystaw nie rozumie jak mozna robic zakupy przez 5 godzin i dalej nie miec dosc
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Ej, ale zawsze tą mękę można facetowi wynagrodzić, czyż nie? Panowie domagajcie się
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:
-
Chatte - MEGA TROLL
Ta, tyle że kolega spieprzył troszkę jak ten kolo z dowcipu o zupie s-kur-wielu (rosół Ty ch___).
Kobiety nie są po to, żeby je rozumieć tylko po to, żeby się z nimi kochać. A to wielka różnica :]
Kobiety nie są po to, żeby je rozumieć tylko po to, żeby się z nimi kochać. A to wielka różnica :]
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Malutki84 napisał(a):Czyli szukać takiej, która nie dość, że akceptuje motory to jeszcze nie ma teściów - ideał!!!:twisted:
i jeszcze pare innych (najwazniejszych) wyjatków
Motocykl jest zawsze gotowy żeby sobie na nim pojeździć
Motocykl nie liczy ile piw już wypiłeś
Motocykl nie mówi że go boli głowa jak chcesz na nim pojeździć
Motocykl nie panikuje kiedy pęknie guma
Motocykl nie potrzebuje złotych pierścieni i łańcucha
Motocykl nie zatrzymuje się przy każdej wystawie
Motocykl niezależnie od jego wieku wzbudza pożądanie
Motocykl jest fotogeniczny i dobrze wychodzi na zdjęciach
Na motocyklu można sobie postawić piwo
Nawet stary motocykl nie ma zmarszczek
Motocykl lubi jak go napastujesz
Motocykl nie ma co miesiąc wycieków
-
adam_89 - Stały bywalec
elcommendante napisał(a):tajemniczna napisał(a):załuj ze nie czyta;p beznadziejne powody;]
czy ja wiem czy takie beznadziejne ? polowa tych powodow to 100% prawda szczegolnie zakupy i galerie pelne wystaw nie rozumie jak mozna robic zakupy przez 5 godzin i dalej nie miec dosc
oj oj...nie rozumiesz nic...Zycie kobiety bywaja inne. Nie sa tacy sami jak jedna kobieta co robi zakupy przez 5h. Są tez rózne i mają swoje powody i zycie. A ty nie wymadrzaj sie bo myslisz ze bedą dla ciebie brava? omg...zal.pl
- tajemniczna
- Świeżak
wiem wiem. sorki ale wczoraj gdy pisałem post i go atwierdzałem wyskakiwał jakis bład, odswiezałem i nie widziałem zeby post sie dodał wiec kilkakrotnie próbowałem ten post napisac...korzystałem z przegladarki explorer dopiero gdy postanowiłem zobaczyc co jest grane poprzez przegladarke mozilla firefox zauwazyłem ze te wszystkie posty jusz poszły:(
jeszcze raz sorki jezeli komuś to przeszkadza
jeszcze raz sorki jezeli komuś to przeszkadza
-
adam_89 - Stały bywalec
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4