Niezidentyfikowany błotnik
• Strona 1 z 1
Niezidentyfikowany błotnik
Witam Mianowicie mam NS-1 na częsci i mam błotnik (plastikowy ABS) który znajdował sie w tym moto chyba jakiś nie oryginalny wprawdzie pasował i był stabilny ale klijetów to nie zadowala bo kady ma inny (oryginalny) I chciałbym sie dowiedzieć od czego mam błotnik Motor był przywieziony z niemiec i nie wiem od czego tam błotnik ktoś wsadził ale pasuje Na spodzie jest numer oraz napis: 61100 GE2 7600 FENDER FRONT
Poniżej jest tabelka Poziomo są wpisane wartosci: 88 89 90 91 92 Pionowo są liczby od 1-12 Domyślam się że mogą to być roczniki oraz miesiace w których błotnik był produkowany? Moze coś innego rodzaj malowania itp. Chce sie dowiedzieć od czego to błotnik po numerze seryjnym jak tego dokonać ?
Słyszałem ze można w serwisówkach sprawdzić numery części np z innym motorem i jeśli będą te same to dany przedmiot np. felga będzie pasowała do obu modeli moto Np fega z ZR7 do ZX6R Zgadza się ta informacja ? Gdzie dostane te serwisówki w internecie?
bardzo potrzebuje tej informacji o proównywaniu częsci gdyż bede mógł zaoferować cześci do wiekszej ilości motocykli które pasują od jednego do drugiego no i kupuje też jak składam motory takze chciałbym mieć wiekszy wybór
PZDR czekam na odp i dzieki z góry. Niżej fotki które mozna porównać
Poniżej jest tabelka Poziomo są wpisane wartosci: 88 89 90 91 92 Pionowo są liczby od 1-12 Domyślam się że mogą to być roczniki oraz miesiace w których błotnik był produkowany? Moze coś innego rodzaj malowania itp. Chce sie dowiedzieć od czego to błotnik po numerze seryjnym jak tego dokonać ?
Słyszałem ze można w serwisówkach sprawdzić numery części np z innym motorem i jeśli będą te same to dany przedmiot np. felga będzie pasowała do obu modeli moto Np fega z ZR7 do ZX6R Zgadza się ta informacja ? Gdzie dostane te serwisówki w internecie?
bardzo potrzebuje tej informacji o proównywaniu częsci gdyż bede mógł zaoferować cześci do wiekszej ilości motocykli które pasują od jednego do drugiego no i kupuje też jak składam motory takze chciałbym mieć wiekszy wybór
PZDR czekam na odp i dzieki z góry. Niżej fotki które mozna porównać
- Załączniki
-
- Obraz 109.jpg (30.75 KiB) PrzeglÄ…dane 1487 razy
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem
-
VCO - Świeżak
filak napisał(a):niech sie wypowiedzą profesjonaliści ale mi to na starszą kawe wygląda. głowy nie dam.
Moze i wyglÄ…da ja sie przyglÄ…dam moto na allegro i nie moge dojsc...
Ale to zmieściło sie miedzy golenie NS1... W 600 to laga jest grubsza jak u mnie widełka więc musiał by być szerszy
Patrzyłem TZR'ki, NS 125, generalnie wszystko co ma pojemnosc 80-125 i nic.
Oczekuje odpowiedzi co z tymi numerami Jaki sposób na znaleźnienie moto które miało ten błotnik? Bo napewno sie da po numerach..
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem
-
VCO - Świeżak
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Na pewno nie f1 bo miala mocowanie na dole lagi. Ja bym stawial na f2 ale VCO pisze, ze to nie ten rozmiar lagi.
Jedno jest pewne, to jest jakas HONDA.
Jedno jest pewne, to jest jakas HONDA.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości