Suzuki gsxr 600 :)
• Strona 1 z 1
Suzuki gsxr 600 :)
Wypadalo by sie przywitac za pierwszym razem wiec witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow
I male pytanko hmm dam rade na praktycznie pierwsze moto z suzi 600 ? Wiem ze niezbyt moto jak na pierwszy ale inne nie wchodza w gre co tu duzo gadac normalnie sie zakochalem w sprzecikach z 2001 do 2003 r
Hmm wiec ostroznie powoli z glowa powinienem chyba sobie poradzic?
Doczekac sie nie moge xD
Pozdrowki
I male pytanko hmm dam rade na praktycznie pierwsze moto z suzi 600 ? Wiem ze niezbyt moto jak na pierwszy ale inne nie wchodza w gre co tu duzo gadac normalnie sie zakochalem w sprzecikach z 2001 do 2003 r
Hmm wiec ostroznie powoli z glowa powinienem chyba sobie poradzic?
Doczekac sie nie moge xD
Pozdrowki
- Krzysiek xD
- Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Ty moze i dasz rade,ale my juz nie dajemy..
CO NA 1 MOTO! -taki temacik na samej górze,milej lektury...
CO NA 1 MOTO! -taki temacik na samej górze,milej lektury...
(otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy PP
zx6r '2006
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy PP
zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Jeżeli kupujesz za własne zapracowane ciężko pieniądze, to Dasz rade,respekt do włożonego wysiłku na zapracowanie niemałej kwoty pozwoli na podejście bardziej racjonalne. bo jeśli to moto sponsorowane, to emocję mogą nie okiełznać gsx-ra, proponuję trochę poszukać na temat 1-ego motocykla u innych, jakiś tam pogląd na sprawę Będziesz miał...
- Marian_r6
- Świeżak
Marian_r6 napisał(a):Jeżeli kupujesz za własne zapracowane ciężko pieniądze, to Dasz rade,respekt do włożonego wysiłku na zapracowanie niemałej kwoty pozwoli na podejście bardziej racjonalne. bo jeśli to moto sponsorowane, to emocję mogą nie okiełznać gsx-ra, proponuję trochę poszukać na temat 1-ego motocykla u innych, jakiś tam pogląd na sprawę Będziesz miał...
bardzo odwazna teza musze przyznac. chcialbym sie dowiedziec jak to wyjdzie w zyciu
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości