Mały wybuch. Rotax 123 po remoncie
• Strona 1 z 1
Mały wybuch. Rotax 123 po remoncie
Witam! Mam mały problem. Moje moto nie chciało schodzić z obrotów na dotarciu dlatego wykręciłem śrubę składu mieszanki o 0,5 obr. Na nowym cylku i tłoku przejechałem już 125km. Po wykręceniu śruby trochę nieraz mulił przy nagłym otwieraniu przepustnicy na luzie. Miał też mały problem z odpalaniem czasami. Wczoraj po powrocie z małego wyjazdu do domu moto stało sobie w miejscu i nagle zgasło. Zakręciłem rozrusznikiem i już prawie odpalił a tu nagle huk z rury i z tłumika wyleciało pełno dymu. Co to może być? po tym "wybuchu" moto odpaliło jak złoto.
-
suley - Świeżak
moze palne glupote ale raz slyszalem o czyms takim jak samo zaplon?
czyzby bylo to?
czyzby bylo to?
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
w tłumiku zgromadziła się niespalona mieszanka i wybuchła (nie bijcie jeśli się mylę ). Miałem kiedyś podobną sytuację po tym jak mi DT zdechło przez rozwaloną fajkę (była pęknięta i nie łączyła ze świecą).
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto
-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość