Moje Malaguti słabo przyśpiesza
• Strona 1 z 1
Moje Malaguti słabo przyśpiesza
Mam od niedawna malaguti f 15 H2O. problem to to że gdy jes jeszcze nierozgrzany i dam mu dobrze gazu to rwie się na koło, ale p przejechaniu ok.400m traci na zrywności...czy to może być wina paska??
Oprócz tego dzieje się to że np. miedzy15-40km/h szybko się rozpędza ale od 40-do55km/h strasznie mu ciężko nabrać prędkości, a jak złapie mi55km/h to znowu idzie jak głupi...co się dzieje??????????
Oprócz tego dzieje się to że np. miedzy15-40km/h szybko się rozpędza ale od 40-do55km/h strasznie mu ciężko nabrać prędkości, a jak złapie mi55km/h to znowu idzie jak głupi...co się dzieje??????????
- pawelwydra-18
- Świeżak
Przypuszczam że masz strajk w napędzie.
Pewnie źle płaciłeś swoim Koniom Mechanicznym,Paskom,Sprzęgłom i innym mechanizmom.
czas pomyśleć o podwyżce płac.
Pewnie źle płaciłeś swoim Koniom Mechanicznym,Paskom,Sprzęgłom i innym mechanizmom.
czas pomyśleć o podwyżce płac.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Zgadzam się z korkiem....masz coś s rolkami.Ale moze byc jeszce jedna sprawa tzw"dławienia" sprawc swoj filtr powietrza, moze być problem świecy"zalewa" i słabnie "przepali" i dostaje mocy...na twoim miejscu udał bym się do jakiegos serwicu i sprawdził stan rolek+wariator, a i sprawdzić tłok czypo podgrzaniu do minimum 45 stopni
nie zmienia swojego kształtu. W przeszłości miałem malagutti i powpdem takiego słabnięcia było poprostu wytarte rolki.POZDRO:D:D
nie zmienia swojego kształtu. W przeszłości miałem malagutti i powpdem takiego słabnięcia było poprostu wytarte rolki.POZDRO:D:D
Gilera Runner 50 Sp :D...i jazda !!! | | | | http://pl.youtube.com/watch?v=R77pnBZuIL8 -----> Mój sprzęcik :D (to moj pierwszy filmik)
-
micza123 - Świeżak
- pawelwydra-18
- Świeżak
- pawelwydra-18
- Świeżak
jak wyżej, sprawdź świece, gaźnik, filtr powietrza, pasek, rolki - napisz co w jakim stanie jest to pomożemy Ci dalej.
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
-
Kox - Świeżak
a możecie mi powiedzieć gdzie w necie można znaleść jakiś schemat budowy tego sprzęgła?? bo to malagutti to mój pierwszy skuter i niechciał bym tam nic popieprzyć bo najbardziej oblukany to ja jestem ale w motorkach typu MZ WSK Simson i Romet...
- pawelwydra-18
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości