Przegrzewa sie !!! co jest grane ????
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Same cwaniaki tylko są na tym forum i z ryjem odrazu do człowieka...
Pompa jest w bloku, ale tylką tą częscią która przenosi napęd, wirnik który napędza jest wystawiony na zęwnątrz bloku...
Nie zgodzisz siÄ™ z tym znawco?
Pozdro
Pompa jest w bloku, ale tylką tą częscią która przenosi napęd, wirnik który napędza jest wystawiony na zęwnątrz bloku...
Nie zgodzisz siÄ™ z tym znawco?
Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Nie zupełnie!
jeśli się myle, to chciałbym wiedziec to na przyszłosć i nie mówić juz takich głupot wiecej...
jeśli mam racje to oczekuje choćby sprostowania całego...
Pzdr
jeśli się myle, to chciałbym wiedziec to na przyszłosć i nie mówić juz takich głupot wiecej...
jeśli mam racje to oczekuje choćby sprostowania całego...
Pzdr
CBR 600 F3
-
Pisze tutaj zeby wszyscy wiedzieli.... jeszcze jeden podobny wybryk h4zell'a i dostaje on bana. Pisalem ostrzezenie dosc niedawno, widac nie pomoglo. Przy kazdym jego wyskoku pisać mi na priva. Z gory dziekuje
-
kravec - Administrator
h4zell napisał(a):Fenek16 napisał(a):A ja się zastanawiam wogóle jaki jest obieg chłodzenia w RS....
Przecież płyn nie chodzi po bloku tylko po cylindrze i chłodnicy, a pompa jest wystawiona poza silnik....
Pozdro
co ty k*rwa nie powiesz znawco z***, pompa w rs jest pod cylindrem w karterach przed wałem
Znawco nasz, szukałem na ten temat sporo i znalazłem. Niestety musze Cie zasmucić, bo mam cwelu racje
CBR 600 F3
-
moze wywalilo uszczelke po dglowica... w samochodach tak jest jezeli po chwili jazdy silnik sie grzeje to uszczelka.. ale tutaj to niewiem.. moze to te lopatki od pompy wodnej. rozkrec to zobaczysz...
.....:::::ThE BeSt oF KyMcO S8:::::.....
- PIniu90
- Świeżak
Patrz na daty! Nie odświeżaj już dawno zakończonych postów. Problem był już omówiony i koniec.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości