Co radzilibyscie po ZXR 400
• Strona 2 z 2 • 1, 2
hmm do tej kasy mozesz miec sporo moto;) a nie podoba ci sie zx7r ?? ja bym tez mial na uwadze srada 750 moze troszke wieksza moc niz szukasz ale dobrego nigdy za wiele;) sam szukam moto do 13 i chyba sie skusze na cbr 929:) Napewno fajny sprzecik by byl cbr 900 za ta kase bys zdobyl, fazerek fajny hornet tez;) wszystko fajne , tylko pamietam latwo kupic trudno sprzedac:D
929 dlaczego honda ? bo .... HONDA TO HONDA;D
- goOly19
- Świeżak
po 400, weź zrób kat A. Jedź na kilka zlotów poczytaj opisy motocykli i więcej pytań nie będziesz zadawał sam będziesz wiedział co jest dla Ciebie.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Jak narazie mam tylko A1 takze to tylko 300zl mandatu gorzej jak cos sie stanie wtedy chociaz nie z mojej winy OC kasy mi za moje moto nie wyplaca,No jeszcze rok do kat A musze niestety poczekac... A co do tego SRADA 750 mysle ze narazie sie wstrzymam troszke bo nie ma co przesadzac bo to jednak te 150ccm wiecej i chyba 600mi w zupelnosci wystarczy (narazie).Blade 929 jest piekny tyle ze wlasnie tez ta pojemnosc... wydaje mi sie ze lepiej tak stopniowo.
Gsxr 600
- Rafal111
- Świeżak
no jak tam uwazasz ja na zx7r przesiadlem sie z mz 250 po sezonie bez prawka, I to czy moto jest 600 czy 750 to od ciebie zalezy czy bedziesz umial nad tym zapanowac to wszystko zalezy co sie ma pod kopuła sam bylem swiadkiem wypadku smiertelnego na glupim simsonie;/ i to ma jednak mało do rzeczy czy masz 15 koni czy 130:) ale proponuje ci najpierw zrobic prawko mimo ze ja sam jezdzilem na mz bez zadnego dokumentu i bez kontroli ale do czasu:/
- goOly19
- Świeżak
goOly19 - widac ze Rafal111 jest rozsadny i nie chce sie pchac na za wysokie loty, dlatego lepiej niech pozostanie przy 600 .
no tutaj roznica jest ogrooooomna, przejedz sie kiblem a potem przejedz sie 130 konnym moto i zobaczysz ze to ma duuzo do rzeczyi to ma jednak mało do rzeczy czy masz 15 koni czy 130
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
no wiem ale bardziej mi chodzilo o taka sytuacje ze debil jezdzacy simsonkiem bez wyobrazni moze wiecej narobic klopoty niz osoba dosiadajaca 130 konnego potwora;) hmm widze z opisu ze posiadalas rr a ja planuje dosiasc z hondy tylko ze 929 i jak zadowolony jestes z tamtego moto? awaryjnosc itd;) pozdr
- goOly19
- Świeżak
ja za tÄ… kase polecam Yamahe FZS 600 Fazer- juz kocie oczy kupisz! CBR F4, Hornet , Bandit 600 wszystkie te moto sÄ… berdzo dobre polecam ja sam smigam FazerkÄ…
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
nie chce robic offa ale jak dla mnie jeden z lepszych motocykli, zreszta jest duzo tematow o nich wiec spokojnie przejzyj je [a jakby co to wal na priwa] .wracajac do tematu to wiadomo ze baran na simsonie moze wiecej szkod zrobic(o ile na 130 konnego nie wsiadzie ten "baran", bo wtedy ma 100x mniejsze szanse na przezycie ), ale do mocy trzeba miec szacunek (bynajmniej ja mam taki respekt) i jesli ktos jezdzi juz troche motocyklami i wie co to znaczy 100km(czesto osoby kpia sobie , ze co ty musza miec ponad 100 bo moto w miejscu bedzie stac )...i tak offa zrobilem
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
A co powiesz na Gsx-r 600 Srad za tą kasę kupisz już w super stanie a może ci jeszcze zostanie na jakiś nowy ciuch ja ostatnio kupiłem właśnie srada tylko że 750 niewiele nim pośmigałem bo zimno ale jestem naprawdę zadowolony z niego mam go już na wtrysku polecam , z tego co słyszałem w kawach ramy pękają ale nie miałem, więc potraktuj to tylko jako info ze słyszenia
www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Kedar-88 napisał(a):ogólnie ile ludzi tyle zdań....Szczerze to nie nastawiaj się na konkretny motocykl tylko na okazje.....bo będziesz szukał gsxr-a a fajna kawa Ci koło nosa przejdzie...albo odwrotnie.
Dokładnie zgadza sie w 100 % ja tak samo szukałem CBR 900 rr Sc33 a trafił sie gsx-r radzę szukać, oglądać , nie napalać się i na chłodno podchodzić do zakupu
www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
P_R_O_T_E_Z_A napisał(a): nie napalać się i na chłodno podchodzić do zakupu
hehe, gdyby to było takie proste większość z nas tak sie podnieca zakupem moto że nie dostrzega ich wad co do tematu to napewno jakieś 600, ale wybór jest ogromny, ja mam akurat sentyment do suzuki, to rozglądałbym sie za jakimś sradem, pozdr
suzuki gsxf600 | (otwórz link) | viewtopic.php?p=81053#81053
-
dawid 89 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości