Zobacz wątek - CBR F2 - Boże chroń nas od takiego tuningu..
NAS Analytics TAG

CBR F2 - Boże chroń nas od takiego tuningu..

O wszystkim
_________

Postprzez Cezarjusz » 8/12/2007, 14:36

Manhatan zgadzam sie z tobÄ…
To moto to w ogóle tak trąci troszke wsią
Widzialm takie moto ale były ładne a ten wyglada jak wczesniej napisalem
A co w nim ciekawego ?? Dla mnie nic ;)
<zx12r> / <Suzuki dr 650>

"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
Cezarjusz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez pan_blancik 15 » 8/12/2007, 15:51

a mi się wydaje że koleś po prostu specjalnie pomalował moto w taki a nie inny sposób żeby być kontrowersyjnym- nie powiecie mi może że jakby ktoś obok was przejechał takim moto nie spojrzeli byście się za nim :) mało tego nawet ludzie którzy w ogóle się na tym nie znają lub nienawidzą moto zwrócili by na "to" uwagę, teraz jest taka moda "na szokowanie" i ten pan może chciał to zrobić w druga stronę a przy okazji naprawdę małym kosztem :P, a motor wystawiony na allegro z bardzo prostego powodu - dla beki. i to by było na tyle
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
pan_blancik 15
Świeżak

Postprzez Szafa » 8/12/2007, 16:31

Jeżdżę na kole i sam przymierzałem się do kupna Stuntpsa, np. F2 ... Ale ludzie, kto to kupi ? Wiem, że motor do stuntu ma jeździć a nie wyglądać, ale bez przesady :lol: Może to miał być StuntRatBike :lol: P.O.R.A.C.H.A !!!
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
Szafa
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez korek31 » 8/12/2007, 16:42

LUDZIE SPOKOJNIE

widziałem te moto na rl i efekt jest super , wejdzcie na stronke podzapora.pl i tam są jeszcze 2 inne takie moto , byłem na zlocie pod zaporą i te moto są od organizatorów , efekt piorunujący , jak dla mnie bomba , super to wygląda bo to CHĄDA , by mnie było stać to bym se kupił , i to nie ,że moto wyszło wieś bo to miała być wieś i taki był cel tworzenia tego motocykla.
Korek rozporek.
korek31
Świeżak

Postprzez mateo Fazer 600 » 8/12/2007, 16:51

złom a nie motor !!!
mateo Fazer 600
Świeżak

Postprzez Szafa » 8/12/2007, 16:51

Też mówie, że może coś ala StuntRatBike :D
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
Szafa
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez icid » 8/12/2007, 16:58

Jak motocykl wypier.....ala sie 5 razy dziennie to nieważne jakiego jest koloru, chodzi o to żeby był solidny i miał przerobione smarowanie. Zajebisty pomysł pomalować go i zedrzeć ten ładny lakierek w 2 dni trzeba być niezłą moto ciotą żeby picować stuntdoga. A co do sprzedawania to z takim czymś sie już raczej zostaje.
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Felus6 » 8/12/2007, 17:23

kuba9449 napisał(a):
Felus6 napisał(a):Ale klateczke to ma moim zdaniem słabą.
Nie chodzi mi o to że nie wytrzyma gleby, ale raczej o to że nie ma żadnego crash pada i obawiam się że przy glebie kierownica może się pogiąć :?

Normalne ze kiera sie gnie po glebie.

Nie po każdej, a odpowiednia konstrukcja klateczki może zmniejszyc ryzyko pogięcia kiery. Spójrz tutaj http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/r ... 7.jpg.html
moto oprze się na wystającej rurce a nie na kierownicy. No ale wszystko zależy od tego jak sie wyglebisz...
Felus6
Świeżak

Postprzez GregorMoto » 8/12/2007, 18:05

mi to wyglÄ…da na robote pana Czesia co od czasu do czasu siedzi w szopie pijÄ…c winko "Skurcybyk".
jakosc wykonania stund psiaka mysle ze zasłóguje na 2= :D bo chyba jeszcze jeździ no.
Apropo to wykonawca całej "pięknej" mial ambicje fakt, jakies tam, i wszytsko było by ładnie i pieknie gdyby tylko pomysła i sie do tego dobrze przyłozył a nie strecił moto.
wydaje mi sie ze jakby kolor był czarny lub granatowy to inaczej by to wygladalo i mielibyscie inne zdanie.
ale moze ktos to kupi i zrobi z tego proffesjonal przecinakos bajkos of wieÅ›
Yamaha R1 RN19 :)
GregorMoto
Bywalec

Postprzez kuba9449 » 8/12/2007, 18:06

Felus6 napisał(a):
kuba9449 napisał(a):
Felus6 napisał(a):Ale klateczke to ma moim zdaniem słabą.
Nie chodzi mi o to że nie wytrzyma gleby, ale raczej o to że nie ma żadnego crash pada i obawiam się że przy glebie kierownica może się pogiąć :?

Normalne ze kiera sie gnie po glebie.

Nie po każdej, a odpowiednia konstrukcja klateczki może zmniejszyc ryzyko pogięcia kiery. Spójrz tutaj http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/r ... 7.jpg.html
moto oprze się na wystającej rurce a nie na kierownicy. No ale wszystko zależy od tego jak sie wyglebisz...

Akurat mam klatke od Simpsona i kiera dostaje przy kazdej glebie.

Kserkses napisał(a):
kuba9449 napisał(a):Tyle ze kazdy kto nie jest motocyklistą nie powie ze to moto jest do kitu i zle wyglada...

wez idz sie zabij wlasna piescia ziomus

Jebnij sie w czolo geju.
kuba9449
Świeżak

Postprzez icid » 8/12/2007, 18:25

Co sie denerwujesz Kserkses dobrze ci doradził :)
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Manhatan » 8/12/2007, 20:32

Rozmowa nie ma sensu. Wiadomo każdy ma inny gust, jednemu się to podoba drugiemu nie i kropka.

Nie jest to powód, żeby się chaniebnie zachowywać, więc wbijać luz i spokój. Temat mimo wszystko zamykam, bo nie potrzebne jest dodatkowe bicie piany i wyzywanie się nawzajem.

Pozdro!
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê