CBR F2 - Boże chroń nas od takiego tuningu..
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Manhatan zgadzam sie z tobÄ…
To moto to w ogóle tak trąci troszke wsią
Widzialm takie moto ale były ładne a ten wyglada jak wczesniej napisalem
A co w nim ciekawego ?? Dla mnie nic
To moto to w ogóle tak trąci troszke wsią
Widzialm takie moto ale były ładne a ten wyglada jak wczesniej napisalem
A co w nim ciekawego ?? Dla mnie nic
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
a mi się wydaje że koleś po prostu specjalnie pomalował moto w taki a nie inny sposób żeby być kontrowersyjnym- nie powiecie mi może że jakby ktoś obok was przejechał takim moto nie spojrzeli byście się za nim mało tego nawet ludzie którzy w ogóle się na tym nie znają lub nienawidzą moto zwrócili by na "to" uwagę, teraz jest taka moda "na szokowanie" i ten pan może chciał to zrobić w druga stronę a przy okazji naprawdę małym kosztem , a motor wystawiony na allegro z bardzo prostego powodu - dla beki. i to by było na tyle
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
-
pan_blancik 15 - Świeżak
Jeżdżę na kole i sam przymierzałem się do kupna Stuntpsa, np. F2 ... Ale ludzie, kto to kupi ? Wiem, że motor do stuntu ma jeździć a nie wyglądać, ale bez przesady Może to miał być StuntRatBike P.O.R.A.C.H.A !!!
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Åšcigacz.pl
LUDZIE SPOKOJNIE
widziałem te moto na rl i efekt jest super , wejdzcie na stronke podzapora.pl i tam są jeszcze 2 inne takie moto , byłem na zlocie pod zaporą i te moto są od organizatorów , efekt piorunujący , jak dla mnie bomba , super to wygląda bo to CHĄDA , by mnie było stać to bym se kupił , i to nie ,że moto wyszło wieś bo to miała być wieś i taki był cel tworzenia tego motocykla.
widziałem te moto na rl i efekt jest super , wejdzcie na stronke podzapora.pl i tam są jeszcze 2 inne takie moto , byłem na zlocie pod zaporą i te moto są od organizatorów , efekt piorunujący , jak dla mnie bomba , super to wygląda bo to CHĄDA , by mnie było stać to bym se kupił , i to nie ,że moto wyszło wieś bo to miała być wieś i taki był cel tworzenia tego motocykla.
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
- mateo Fazer 600
- Świeżak
Jak motocykl wypier.....ala sie 5 razy dziennie to nieważne jakiego jest koloru, chodzi o to żeby był solidny i miał przerobione smarowanie. Zajebisty pomysł pomalować go i zedrzeć ten ładny lakierek w 2 dni trzeba być niezłą moto ciotą żeby picować stuntdoga. A co do sprzedawania to z takim czymś sie już raczej zostaje.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
kuba9449 napisał(a):Felus6 napisał(a):Ale klateczke to ma moim zdaniem słabą.
Nie chodzi mi o to że nie wytrzyma gleby, ale raczej o to że nie ma żadnego crash pada i obawiam się że przy glebie kierownica może się pogiąć
Normalne ze kiera sie gnie po glebie.
Nie po każdej, a odpowiednia konstrukcja klateczki może zmniejszyc ryzyko pogięcia kiery. Spójrz tutaj http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/r ... 7.jpg.html
moto oprze się na wystającej rurce a nie na kierownicy. No ale wszystko zależy od tego jak sie wyglebisz...
-
Felus6 - Świeżak
mi to wyglÄ…da na robote pana Czesia co od czasu do czasu siedzi w szopie pijÄ…c winko "Skurcybyk".
jakosc wykonania stund psiaka mysle ze zasłóguje na 2= bo chyba jeszcze jeździ no.
Apropo to wykonawca całej "pięknej" mial ambicje fakt, jakies tam, i wszytsko było by ładnie i pieknie gdyby tylko pomysła i sie do tego dobrze przyłozył a nie strecił moto.
wydaje mi sie ze jakby kolor był czarny lub granatowy to inaczej by to wygladalo i mielibyscie inne zdanie.
ale moze ktos to kupi i zrobi z tego proffesjonal przecinakos bajkos of wieÅ›
jakosc wykonania stund psiaka mysle ze zasłóguje na 2= bo chyba jeszcze jeździ no.
Apropo to wykonawca całej "pięknej" mial ambicje fakt, jakies tam, i wszytsko było by ładnie i pieknie gdyby tylko pomysła i sie do tego dobrze przyłozył a nie strecił moto.
wydaje mi sie ze jakby kolor był czarny lub granatowy to inaczej by to wygladalo i mielibyscie inne zdanie.
ale moze ktos to kupi i zrobi z tego proffesjonal przecinakos bajkos of wieÅ›
Yamaha R1 RN19
-
GregorMoto - Bywalec
Felus6 napisał(a):kuba9449 napisał(a):Felus6 napisał(a):Ale klateczke to ma moim zdaniem słabą.
Nie chodzi mi o to że nie wytrzyma gleby, ale raczej o to że nie ma żadnego crash pada i obawiam się że przy glebie kierownica może się pogiąć
Normalne ze kiera sie gnie po glebie.
Nie po każdej, a odpowiednia konstrukcja klateczki może zmniejszyc ryzyko pogięcia kiery. Spójrz tutaj http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/r ... 7.jpg.html
moto oprze się na wystającej rurce a nie na kierownicy. No ale wszystko zależy od tego jak sie wyglebisz...
Akurat mam klatke od Simpsona i kiera dostaje przy kazdej glebie.
Kserkses napisał(a):kuba9449 napisał(a):Tyle ze kazdy kto nie jest motocyklistą nie powie ze to moto jest do kitu i zle wyglada...
wez idz sie zabij wlasna piescia ziomus
Jebnij sie w czolo geju.
Zapraszam na http://www.bikepics.com/members/kuba9449/
-
kuba9449 - Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Rozmowa nie ma sensu. Wiadomo każdy ma inny gust, jednemu się to podoba drugiemu nie i kropka.
Nie jest to powód, żeby się chaniebnie zachowywać, więc wbijać luz i spokój. Temat mimo wszystko zamykam, bo nie potrzebne jest dodatkowe bicie piany i wyzywanie się nawzajem.
Pozdro!
Nie jest to powód, żeby się chaniebnie zachowywać, więc wbijać luz i spokój. Temat mimo wszystko zamykam, bo nie potrzebne jest dodatkowe bicie piany i wyzywanie się nawzajem.
Pozdro!
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości