święta???
• Strona 1 z 2 • 1, 2
święta???
jako że mamy początek grudnia, i za pewien jeszcze dość odległy czas będą święta, wpadł mi do głowy pomysł stworzenia tego tematu, a mianowicie chciałbym poznać wasze zdanie w pewnej kwestii:
otóż w tym roku jakiś tydzień lub dwa po święcie zmarłych usłyszałem w jakiejś reklamie tekst "promocja na święta Bożego Narodzenia" powaliło mnie to na ziemię, myślę że przez takie zagrania różnych firm tracimy frajdę ze świąt na które większość z nas czeka przez cały rok, i stają się one dla nas po prostu obojętne, bo jak możemy cieszyć się świętami, o których słyszymy w kółko już na miesiąc przed...czy tak powinny wyglądać święta?
chyba nie, przynajmniej ja mam takie odczucia... proszę o wasze opinie na ten temat...
otóż w tym roku jakiś tydzień lub dwa po święcie zmarłych usłyszałem w jakiejś reklamie tekst "promocja na święta Bożego Narodzenia" powaliło mnie to na ziemię, myślę że przez takie zagrania różnych firm tracimy frajdę ze świąt na które większość z nas czeka przez cały rok, i stają się one dla nas po prostu obojętne, bo jak możemy cieszyć się świętami, o których słyszymy w kółko już na miesiąc przed...czy tak powinny wyglądać święta?
chyba nie, przynajmniej ja mam takie odczucia... proszę o wasze opinie na ten temat...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
a w centrach handlowych już od dawna puszczane są jakieś świąteczne piosenki, ostatnio będąc w starym browarze praktycznie nie szło przed tym uciec.... Ale i tak najgorsze jest to że takie centra handlowe ogrzewają bardzo mocno niewiadomo po co, i po 30minutowych zakupach wychodzisz ze sklepu mokry
btw fajnie się patrzyło na choinki w sklepach które stoją już od jakiś 2-3tygodni
btw fajnie się patrzyło na choinki w sklepach które stoją już od jakiś 2-3tygodni
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Dla mnie święta bez śniegu nie mają już takiego uroku...
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Palę tylko głupa ale to też okazyjnie
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Ja bym chciał żeby był śnieg, na moto i tak za zimno a przynajmniej zrobiłby się jakiś klimacik świąteczny no i samochodem po parkingach można by się poślizgać
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
A wracjąc do wkurzających reklam to w zeszłym roku w jakimś radiu nie pamiętam którym, chyba na esce leciała non stop taka reklama kupieckich domów towarowych(wawa). Zaczynała się : Misiu święta się zbliżaja..(irytujący głos jakiejś babki ) i dalej jakieś głupie rymowanki. Jak ją słyszałem to naprawdę odechciewało mi się świąt.
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Ja dostaję prezenty przez cały rok w 99% tylko od siebie .
Ale dla mnie reklamowanie za wcześnie gwiazdki czy innych świąt powinno być zakazane. Zwyczajnie nie jest to w dobrym guście i samku.
Ale dla mnie reklamowanie za wcześnie gwiazdki czy innych świąt powinno być zakazane. Zwyczajnie nie jest to w dobrym guście i samku.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Dlaczego? Dla mnie pieknie udekorowane domy handlowe i wczesny nastroj swiateczny pozwala dluzej cieszyc sie Swietami. Czlowiek zaczyna myslec o kupnie prezentow, co tez jest bardzo milym uczuciem. Nie wiem jak Wy, ale ja wole dawac niz otrzymywac prezenty. Milo jest pobiegac po pasazach zawieszajac oko na wielkich choinkach i stroikach Tylko sniegu brak..((
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
no własnie gdzie ten zakichany śnieg, jak nie trzeba było to był
wg mnie takie reklamowanie śwait wczenisj moze byc, ale
bez przesady bo obecnie jest to bardzo przesadzone
wg mnie takie reklamowanie śwait wczenisj moze byc, ale
bez przesady bo obecnie jest to bardzo przesadzone
Yamaha R1 RN19
-
GregorMoto - Bywalec
GregorMoto napisał(a):wg mnie takie reklamowanie śwait wczenisj moze byc, ale