Black sheep squadron;p motorowery rullez;p
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Black sheep squadron;p motorowery rullez;p
Witam wszystkich.Niedawno z kumplami założyłem mały klub motorowerowy;p.Wszyscy jeździmy skuterkami.Jeżeli jesteś z okolic Będzina i jeździsz takim sprzętem to zagadaj do mnie na gg to zrobimy mały zlot motocyklowy;p
>>MY GG: 5571486<<
www.blacksheepsquadron.blog.onet.pl
>>MY GG: 5571486<<
www.blacksheepsquadron.blog.onet.pl
- Załączniki
-
- 8856633_l.gif (5.47 KiB) Przeglądane 8869 razy
- szacmen
- Świeżak
Nie no zatkało mnie. Jestem w kropce.
Chętnie bym to skomentował, ale jakoś nie przychodzą mi do głowy żadne słowa, które oddałyby to co teraz myślę.
Weź ktoś to usuń bo ten post jest nawet na stronie głównej widoczny , no i trochę wstyd.
Chętnie bym to skomentował, ale jakoś nie przychodzą mi do głowy żadne słowa, które oddałyby to co teraz myślę.
Weź ktoś to usuń bo ten post jest nawet na stronie głównej widoczny , no i trochę wstyd.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
witam ! mieszkam 10KM od będzina... i powiem ci ze w bedzinie góruje klub Street Arrows Team! i twoj simsonek keidys byl na zlocie z tego co sie orientuje! po co wam taki klub jak i tak tam nikt nei bedzie! a dla niewiedzacych Będzin jest jakieś 25KM od KAtowic...
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
buahahhahhaha ty baranie, pierwsze co to sie zważ a poźniej sie jebnij w łeb. Gdzie sie tak podpiepszać pod taką grupe motocyklową, ten wasz blog i ta cała eqipka sqterków jest żałosna, dajcie sobie lepiej dupie siana. Prośba o wywalenie tego durnego temetu bo robi wioske na forum.
- moto300
- Świeżak
Na ich stornie jest ciekawy artykuł o Tomahawk'u i R7 a nigdzie nie znalazłem informacji, że artukuły nie są ich.
To nie podchodzi pod jakiś paragraf?
szmatmen zastanów się co wy sobą reprezentujecie
To nie podchodzi pod jakiś paragraf?
szmatmen zastanów się co wy sobą reprezentujecie
- liquid KaczoR
- Świeżak
sorki za odświeżanie topica ale chłopaki powinni nieźle dostać za to po dupie na stronie raptowny.com znalazłem zdjęcie Huberta w koszulce z pewnym napisem oto link do zdjęcia:http://www.raptowny.com/thumbs/pic06.jpg Pozdro
>Patol<
-
HANS - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe