czy potrzebne prawko?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Moza raz czy dwa uciekniesz przed policją ale jak mówi Kwazi po jakimś czasie przypolują Ciebie, będziesz po prostu poszukiwany. Nie wiem gdzie mieszkasz ale nawet w dużym mieście mogą Ciebie wypatrzeć. Może nawet Ciebie nie ale twój motor np na parkingu.
__ __\
O>T<O
Suzuki RG 80
O>T<O
Suzuki RG 80
-
Pedro - Świeżak
Manhattan kolegiów już niema, są sądy grockie
A uciekałeś już kiedys? Czy tylko widziałeś w TV?
Za jadzde bez OC jest 3000zł kary, bez prawka od 500 w góre i sprawa z sądzie grockim
fazer 600 (98koni) napisał(a):Witam ja osobiście niemam kategorii a a jezdze yamahą fazer 600 i daje rade uciec ale jab będą scigać cie nowymi ścigami jak nasza kochana policja dostała będziesz miał żłe ja też ale cóż ryzyko popłaca!!!!!!!!
A uciekałeś już kiedys? Czy tylko widziałeś w TV?
rurka napisał(a):co grozi mi za jazde bez prawka jeśli mnie jednak złapią? czy lepiej zarejestrować motor czy nie?
Za jadzde bez OC jest 3000zł kary, bez prawka od 500 w góre i sprawa z sądzie grockim
- liquid KaczoR
- Świeżak
właśnie wybieram się iść zrobić prawko po wczorajszym zdarzeniu wiele przemyślałem ,że mogłem być to ja bo tez pare razy uciekałem
- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
to miales naprawde duzo do myslenia kazdy "NORMALNY" czlowiek nie wsiada na cos na co nie ma uprawnien a w szczegolnosci na motor
uciekanie przed policja to jest najlepszy kwas jaki slyszalem bo naprawde znam duzo gosci jezdzacych i nawet nikomu to by do glowy nie przyszlo na trzezwo
a co do pierwszych motorkow to sie z niektorymi nie zgadzam ja zaczynalem od cbr400rr i zyje, znajomek od zx9r i tez zyje i ma sie dobrze a jezdzi juz 3 sezon bez nawet malego slizgu
"Dziel zamiary na umiejetnosci" i kupujac motor siegnij napoczatku opini znajomych.
pozdrooo
uciekanie przed policja to jest najlepszy kwas jaki slyszalem bo naprawde znam duzo gosci jezdzacych i nawet nikomu to by do glowy nie przyszlo na trzezwo
a co do pierwszych motorkow to sie z niektorymi nie zgadzam ja zaczynalem od cbr400rr i zyje, znajomek od zx9r i tez zyje i ma sie dobrze a jezdzi juz 3 sezon bez nawet malego slizgu
"Dziel zamiary na umiejetnosci" i kupujac motor siegnij napoczatku opini znajomych.
pozdrooo
- djmuro
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2