Honda CBR 600F2 czy Yamaha Genesis lub lub inna
• Strona 2 z 2 • 1, 2
icid napisał(a):Myśle że ciebie bym objechał rometem ogarem tym 2 biegowym bo jesteś tak głupi że potrzebujesz instrukcji żeby włożyć kluczyk do stacyjkipan_blancik 15 napisał(a):BlackDevil napisał(a):mar111cin napisał(a):nie ma sprawy już tłumaczymy jak tego nie rozumiesz :
http://www.allegro.pl/item258488623_naj ... _4605.html
mar111cin to mu pojechałeś. Teraz dzieciak nabawi się kompleksów i poskarży mamie. pozdro
taaak uraził mnie widac poszukuje takiego bo ja tam nawet nie zaglądam. Wy jesteście co najmniej dziwni np. jak Ty możesz ocenić po moich postach jak ja jeżdżę??!! ludzie wy macie po 20 lat++ a inteligencją to nie grzeszycie
CeBeErEk po moich postach wie że jeżdżę 600kami po prostej... może wy z innej planety jestście. Co do objeżdżania mnie gsem... bardzo ciekawe chciałbyś objechać jakimś tandetnym turystykiem Rske która przynajmniej z wyglądu przypomina maszyne do ścigania i napewno jest bardziej pod względem technicznym do takiej maszyny zbliżona niż obleśny gs...
on by kluczyka nawet z instrukcja nie wlozyl
GSXR K4
- BEOWOLF
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości