Zobacz wątek - nadaje się??
NAS Analytics TAG

nadaje się??

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

nadaje się??

Postprzez hub » 16/10/2007, 22:17

witam wszystkich!
jestem tu pierwszy raz, więc chciałbym wszytkich pozdrowić
i zadać pytanie...
otóż zamierzam kupić mój pierwszy motor i zastanawiam się nad v-strom-em 650,bardzo mi się podoba ten sprzęt jednak nie wiem czy podołam, czy nie będzie za mocny jak na początek... dodam, że mam już 23 lata (a może dopiero) ale nie w głowie mi jakies szaleństwa, jazda na kole czy cuś
podoba mi się również cbf 600s, ale ta maszyna jest tym bardziej nie odpowiednia jak na początkującego motocyklistę..
nie wiem czy ostatecznie nie wybiorę gs-a 500f, motorek w miarę ciekawie się prezentuje, tańszy:) no ita moc zdecydowanie mniejsza....
jednak ten v-stroom.......to jest maszyna

proszę pomóżcie mi, doradzcie, powiedzcie że v-strom się nadaje dla beginera:-)
może macie jakieś namiary na ciekawe artykuły o tych sprzętach (opróćz gs-a) bo o nim coś tam znalazłem
z góry wielkie dzięki i przepraszam, że sie tak rozpisałem

pozdros amigos
hub
Świeżak

Postprzez gumis » 16/10/2007, 22:33

85 stron tematu "Co na pierwszy motocykl" nie moze byc przyklejone od tak...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kondzior1410 » 16/10/2007, 22:44

Dokladnie powinenes poczytac temat co na pierwsze moto.

Nie martw sie V-strom nie powyrywa ci nadgarskow.

Bardzo wygodny, stabilny, nie jest super sportem heheh, do dalekich podr zajefajny, po calodniowym lataniu po gorach w dwie osoby jedna z nich 190 cm druga 180, praktycznie zadnych obolalych kosci. Pojedzie takze w lekkim terenie, w niektorych testach pisza, ze brak mu mocy na autostradach ale to chyba jesli zaladujesz wszystkie kosmetyki wlasnej dziewczyny :twisted:

Bieryj v-stroma, naprawde fajne moto.
kondzior1410
Świeżak

Postprzez marcinhc » 16/10/2007, 22:49

wejdz w tego linka, polecam!

viewtopic.php?t=628
Nienawidzę głupich ludzi.
marcinhc
Świeżak

Postprzez hub » 16/10/2007, 22:56

dzięki kolego
a Ty takim motorkiem smigasz?
jesli tak to powiedz mi coś więcej, tzn. jak koszty eksploatacyjne, na co zwracac uwagę przy kupnie itd
ja nie miałem styczności z maszynami o tej mocy, jedynie z gn250 na kursie... no i kiedyś motorynka he he
a w tym v-stromie jednak 67hp, no nie wiem

Edit: Proszę kontynuować rozmowę w dziale co na pierwszy motocykl. Temat zostaje zablokowany i niebawem zostanie usunięty :) Następnym razem proszę również o formułowanie tematów w sposób jednoznaczny np. "v-strom 650 na pierwszy motocykl? Proszę o poradę" Pzdr, Żmija
hub
Świeżak

Powrót do Motocykle