Wasze rekordy
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
-
barteckstreet - Świeżak
Zjadlem 10 mandarynek ,obranych, po kolei ,praktycznie zgryzlem ,polknalem i w nocy sie porzygalem , 13 kielbasek z grilla ,tez sie pozniej porzygalem.
80km/h Seatem Ibiza (to male gowno) po polach z 5 kumplami ,urwalismy tlumik . 65km/h Honda Cb-50 tez po polach ,niestety rozwalilismy.
80km/h Seatem Ibiza (to male gowno) po polach z 5 kumplami ,urwalismy tlumik . 65km/h Honda Cb-50 tez po polach ,niestety rozwalilismy.
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Z jednym kumplem wpadlismy w shimmy na polu buehehe kumpel upadl na trawe ,a ja sie wpieprzylem w bloto ;] W trojke to jezdzilismy rometem jak bylismy mali
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Tuchola - polnocny Londyn Laczny czas 16h
Z tucholi najpierw kierowalem sie na Gdansk i potem prosto do londynu prom w Calais (jechalem na samym gazie cala droge bo mi sie pompa paliwa spsula przed wyjazdem a spieszylem sie do pracy) opel senator, wydalem ok 320 funtow na gaz.
Z tucholi najpierw kierowalem sie na Gdansk i potem prosto do londynu prom w Calais (jechalem na samym gazie cala droge bo mi sie pompa paliwa spsula przed wyjazdem a spieszylem sie do pracy) opel senator, wydalem ok 320 funtow na gaz.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
Zapewnienie partnerce trzech orgazmow pod rzad...
Trzy poscigi policyjne (na bombach) zakonczone wyzwoleniem (nawet na plastiku zapewniam,ze nie jest latwo jak cale stado goni..)
110km/h na rolkach (za autem)
20kilometrowe pchanie moto w nocy miedzy lasami.. wracalem od dziewczyny..
30kilometrowy spacer w nocy.. wracalem od innej dziewczyny..
Zawracanie autobusem komunikacji miejskiej "na recznym" (z pasazerami) na sniegu
i ogolne driftowanie po miescie
140km/h autobusem miejskim (w Angli,bez kaganca)
Z pod domu Orlika w centrum do mojej chaty dojechalem w 30minut.. Tooo byl naprawde niezly rekord.. i jeszcze samochodem..
Ach bylbym zapomnial.. driftowanie w Szczecinie na paru rondach Starem 266 podczas armii.
Jazda na DR800 w 6-osob..
Oj.. wiele glupot by sie jeszcze znalazlo..
Trzy poscigi policyjne (na bombach) zakonczone wyzwoleniem (nawet na plastiku zapewniam,ze nie jest latwo jak cale stado goni..)
110km/h na rolkach (za autem)
20kilometrowe pchanie moto w nocy miedzy lasami.. wracalem od dziewczyny..
30kilometrowy spacer w nocy.. wracalem od innej dziewczyny..
Zawracanie autobusem komunikacji miejskiej "na recznym" (z pasazerami) na sniegu
i ogolne driftowanie po miescie
140km/h autobusem miejskim (w Angli,bez kaganca)
Z pod domu Orlika w centrum do mojej chaty dojechalem w 30minut.. Tooo byl naprawde niezly rekord.. i jeszcze samochodem..
Ach bylbym zapomnial.. driftowanie w Szczecinie na paru rondach Starem 266 podczas armii.
Jazda na DR800 w 6-osob..
Oj.. wiele glupot by sie jeszcze znalazlo..
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
A nie napisalem,ze z kucharzami i wielkimi garami na pace? Grozili mi,ze mi dokladki nie dadza..
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Polsky 3 orgazmy pod rząd i jeszcze Ciebie w nocy z domu wyrzuciła że musiałeś wracać? jakieś dziwne te angielskie dziewczyny
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Przejechalem Rowerem pomiedzy dwoma jadacymi tramwajami w przeciwnych kierunkach(ktore ruszyly niedlugo wczesniej), gdy bylem pomiedzy nimi kazdy byl okolo 2 metrow odemnie, jechalem ok. 40km/h. Mialo to miejsce na placu Grunwaldzkim w Szczecinie.
Kiedys udalo mi sie zrobic lepszy trick niz Piter Sztunter, ale sam miszcz sie nie zgodzil, gdy zobaczyl film, zglosil to do do Top Gear w Anglii i obalili mit
Polsky, Ty wiecej nie rob mi dziur na rondach w Szczecinie
Kiedys udalo mi sie zrobic lepszy trick niz Piter Sztunter, ale sam miszcz sie nie zgodzil, gdy zobaczyl film, zglosil to do do Top Gear w Anglii i obalili mit
Polsky, Ty wiecej nie rob mi dziur na rondach w Szczecinie
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Traperoso te dziury juz dawno polatane to bylo lata temu..
Mar111cin no nie rob sobie jaj... staaaary nie zapominaj,jak sie nazywam toleruje tylko i wylacznie "polskye" dziewczeta
Mar111cin no nie rob sobie jaj... staaaary nie zapominaj,jak sie nazywam toleruje tylko i wylacznie "polskye" dziewczeta
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
-
GregorMoto - Bywalec
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4