Honda Mtx czy mozna poszalec w terenie
• Strona 1 z 1
Honda Mtx czy mozna poszalec w terenie
Witam
jestem nowy wiec jesli cos napisalem nie tak to wybaczcie mam pytanie odnosnie Hondy Mtx 125 mialem wczesniej enduro Suzuki dr659 i prubowalem poszalec ale niestety masa i srodek ciezkosci niepozawalal na to
no i teraz mam okazje na kupn hondy i sie zastanawiam czy tym da sie poszalec w terenie co prawda nie ruzni sie az tak duzo masa ale jest troche inny srodek ciezkosci
Dziekuje z gory za pomoc POZDRAWIAM
jestem nowy wiec jesli cos napisalem nie tak to wybaczcie mam pytanie odnosnie Hondy Mtx 125 mialem wczesniej enduro Suzuki dr659 i prubowalem poszalec ale niestety masa i srodek ciezkosci niepozawalal na to
no i teraz mam okazje na kupn hondy i sie zastanawiam czy tym da sie poszalec w terenie co prawda nie ruzni sie az tak duzo masa ale jest troche inny srodek ciezkosci
Dziekuje z gory za pomoc POZDRAWIAM
- buga007
- Świeżak
Jak nie za mała moc będzie dla Ciebie(bo wczesniej miałeś potwora) to można. Miałem wcześniej dt i spokojnie mozna nią było śmigać po mniej twardych drogach. Mtx jest od dt troche bardziej usportowiony, więc w terenie pewnie nie będzie miał problemów.
Napisz jeszcze z którego roku chcesz kupić, a my Ci na pewno coś doradzimy
Napisz jeszcze z którego roku chcesz kupić, a my Ci na pewno coś doradzimy
Husqvarna WR
motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
A jesli chodzi o srodek ciezkosci to jest w miare ale ciagle nie jest to maszyna crossowa. Generalnie to posmigac sie da...i to wygodne, miekkie siedzenie, stacyjka, obrotomierz..cud!
Następnym razem proszę skorzystać z opcji "Edytuj", ponieważ w przeciwnym razie post będzie kasowany! - Beavis
Następnym razem proszę skorzystać z opcji "Edytuj", ponieważ w przeciwnym razie post będzie kasowany! - Beavis
Tequila Sunrise
/Ktm exc 125/
/Ktm exc 125/
- merynos
- Świeżak
mtx 80
witam chcem zakupic hondę mtx 80 lecz wiem bardzo mało o tym sprzęcie prosze o pomoc
-
Łukasz Listwan - Świeżak
a jeździłes DTtkami z tego samego roku ? są mocniejsze i lżejsze mtx nie jest i nie był nigdy faworytem ;P ale ma zalete że jest tani
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja wiem ze mocniejsze ;P bo kumpel miał honde mtx 80 i miał praktycznie nówke silnik - sam motor kupił z niemiec a potem dokupił praktycznie fabryczny silnik kilka set km przebiegu wiec igła ja miałem dt 50 n przyspieszenie idą równo ale moja DT brała na v max i to o sporo na pewno zalezy w jakim stanie są moto
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1