Jaki łańcuch ?
• Strona 1 z 1
Jaki łańcuch ?
Cześć wszystkim. Jestem na etapie zmiany napędu w swojej Kawie ZR-7 i tutaj pytanie do Was - jaki łańcuch polecicie bardziej - JT czy DID? Cenowo oba przedstawiają się podobnie, jak jest z wytrzymałością i rozciąganiem? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
-
ZR7ZR7 - Świeżak
Re: Jaki łańcuch ?
Też pytanie jakiej serii DID, VM, VX, ZVMX... W twoim wypadku raczej bazowałbym na VX albo ZVMX, może sa droższe, ale za to naciąganie łańcucha to na prawdę rzadkość, szczególnie w turystyce to jest bajka, w cbr na zvmx calutką rumunie objechałem z tabołami (5kkm) i nie musiałem naciągać Jak masz możliwość, dobierz se zestaw DID/ Sunstar, zebatki ss są zazwyczaj trochę lepiej wykonane i trwalsze, ale to już takie moje mechaniczne zboczenie, JT też robi ok zębatki
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Re: Jaki łańcuch ?
Żeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj : oryginalny zestaw to 16 zębów przód 38 tył i łańcuch 108 ogniw. Czy przy tej samej zębatce z przodu a z tyłu o 1 ząb większej łańcuch będzie dobry, czy może być za krótki?
-
ZR7ZR7 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości