Honda NSR 125
• Strona 1 z 1
Honda NSR 125
Witam, co sÄ…dzicie o zakupie Honda Nsr 125 JC22 z 1997 - 10270 km przebiegu? Sprowadzona 6 miesiecy temu z WÅ‚och i przez ten czas uzytkowana w Polsce.
Co myslicie o tym egzemplarzu i zakupienie go za 6300zl?
Wymienione w niej zostalo:
*Szyba "Looster"
*Kierunkowskazy strzałkowe
*Żarówki Xenon,białe żarówki postojowe
*Åšwieca Ngk
*Klocki hamulcowe
*Wszystkie nowe oleje
*Ramka tablicy rejestracyjnej "Honda"
Honda jeździ na takich olejach jak :
-Castrol Power Racing 2t (dozownik)
-Motul Transoil 10w40 (skrzynia biegów)
-Petrygo (płyn chłodniczy)
Co myslicie o tym egzemplarzu i zakupienie go za 6300zl?
Wymienione w niej zostalo:
*Szyba "Looster"
*Kierunkowskazy strzałkowe
*Żarówki Xenon,białe żarówki postojowe
*Åšwieca Ngk
*Klocki hamulcowe
*Wszystkie nowe oleje
*Ramka tablicy rejestracyjnej "Honda"
Honda jeździ na takich olejach jak :
-Castrol Power Racing 2t (dozownik)
-Motul Transoil 10w40 (skrzynia biegów)
-Petrygo (płyn chłodniczy)
Ostatnio edytowano 15/7/2016, 22:32 przez ziomuss3, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- ziomuss3
- Świeżak
Że niby przejeżdżała 530 km rocznie? We Włoszech, gdzie sezon jest cały rok? Mhm.
SlowMotion napisał(a):W całości za 1500zł też da się ubrać, ale wtedy polecam jeździć bardzo zachowawczo i nie przekraczać 40-50kmh.
- riderZ056
- Świeżak
Mi też ten przebieg wygląda zbyt zachecająco, a w jesli będzie tam ok.20 000 to pamiętaj, że będzie na Ciebie remont silnika czekał. Pozatym 6k za nsr 97 to moim zdaniem za dużo. Jeśli masz A2 to niemyślales nad Suzuki gs500, Kawasaki er5 czy hondzie cb500?
Ja też bordzo chciałem nsr, ale doszedłem do wniosku, że jest za droga w utrzymaniu, a jak doloże jeszcze 2k to kupie coś większego co przygotuje mnie na kat A.
P.S.
Darujcie mi błedy, bo pisze na fonie, a z polskim juź skończyłem
Ja też bordzo chciałem nsr, ale doszedłem do wniosku, że jest za droga w utrzymaniu, a jak doloże jeszcze 2k to kupie coś większego co przygotuje mnie na kat A.
P.S.
Darujcie mi błedy, bo pisze na fonie, a z polskim juź skończyłem
- panzervi
- Świeżak
Wiesz, ,,drogi" to pojęcie względne, a przerabiałem już motorower i w sumie nadal przerabiam. Jest to chińczyk 4T i pali ok 2l/100km, ponadto mam na spółę z bratem samochód, więc znam takie przyjemności jak wizyta na stacji, przegląd u mechanika itp. Dlatego dziś w ogóle nie rozważałbym 2T.
A na twoim miejscu, dysponując tą wiedza którą mam dziś kupiłbym jakąś chińską 50-tkę za 1000-1500 zł i wrzucił tam ewentualnie 80-tkę, na podróże po wsiach, mieście, ewentualnie wypad z kumplami powinno wystarczyć. Zbierał bym kase, zrobił A2 i kupił prawdziwą maszynę.
A tak w ogóle dlaczego chcesz kupić to moto i jeździłeś już na czymś?
A na twoim miejscu, dysponując tą wiedza którą mam dziś kupiłbym jakąś chińską 50-tkę za 1000-1500 zł i wrzucił tam ewentualnie 80-tkę, na podróże po wsiach, mieście, ewentualnie wypad z kumplami powinno wystarczyć. Zbierał bym kase, zrobił A2 i kupił prawdziwą maszynę.
A tak w ogóle dlaczego chcesz kupić to moto i jeździłeś już na czymś?
- panzervi
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości