Zobacz wÄ…tek - <i>[Yamaha]</i> Yamaha YZF R1 2008
NAS Analytics TAG

[Yamaha] Yamaha YZF R1 2008

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 9/11/2008, 23:18

Komentatorzy napisał(a):No i tu tak samo! malowanie z roku 2007 o wiele ładniejsze! ale coś musieli zrobic to zrobili :] Gosciu kto ci powiedział ze R1 są awaryjne?? Hee... w niektórych modelach wadliwa była skrzynia biegów a dokładnie 2 bieg! A co do suzuki to duzo czesciej sie psuje bo jakośc wykonania ma o wiele gorszą niż R1..! doinformuj sie a potem pisz takie bzdety! poprostu zal..! Czekam z niecierpliwoscią na model z 2009roku :)<br><hr>Ghost<br>
Szczerze mówiąc model zapowiedziany na 2009 rok nie robi na mnie wrażenia. A kiedy jeszcze zobaczyłem migacze umieszczone na owiewce...zwątpiłem. Moim zdaniem model 2009 nie wyszedł projektantom. Ale to tylko moje, subiektywne zdanie;) Pozdro!<br><hr>schopeneck
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/8/2009, 17:30

Komentatorzy napisał(a):już za 2 lata bede miał taki sprzet tylko ze rocznik 2004 i prawdopodobnie bede jezdziła bez prawa jazdy i tak policja mnie nie zatrzyma anie nie weżmie udziału w pościgu<br><hr>abet<br>
ta, nie ma to jak odpowiedzialnosc za zycie swoje i innych :/ kompletnie nie znasz przepisow i chcesz siadac na motorek ktory jedzie ponad 100 km/h? tak ciezko zrobic A1, lub poczekac do 18 i od razu kat. A? bezmyslonsc niektorych nie ma granic (niestety)<br><hr>Yamaha YZF R1 Rider
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê