Uszkodzone, zatarte crossy/ sprowadzanie
• Strona 1 z 1
Uszkodzone, zatarte crossy/ sprowadzanie
Witam!
Niedawno dorwałem rm 125 2000r za 1800zł w bardzo dobrym stanie tylko miała odprysk na nicasilu i tłok do wymiany, zrobiłem to i latała jak złoto
Zapewne już nie uda mi się nigdy kupić takiego moto w tak okazyjnej cenie ale są wogóle jakieś stronki na których sprzedaje się uszkodzone crossy ? Lub może ktoś sprowadza? Byłbym zainteresowany
A tu zdj dla ciekawych mojej byłej (bo już sprzedałem) rmki
Niedawno dorwałem rm 125 2000r za 1800zł w bardzo dobrym stanie tylko miała odprysk na nicasilu i tłok do wymiany, zrobiłem to i latała jak złoto
Zapewne już nie uda mi się nigdy kupić takiego moto w tak okazyjnej cenie ale są wogóle jakieś stronki na których sprzedaje się uszkodzone crossy ? Lub może ktoś sprowadza? Byłbym zainteresowany
A tu zdj dla ciekawych mojej byłej (bo już sprzedałem) rmki
- Załączniki
-
- 626.png (222.91 KiB) PrzeglÄ…dane 496 razy
- Szymon3069
- Świeżak
wszędzie sie moze taka trafic... allego olx. jak ktos ma to sprzedaje. sam kupiłem uszkodzone moto ogłoszenie znalazłem - pojechałem i kupiłem. znalazłem na OLX.
ale takie okazje okazje to na prawde nie są za częste. jeszcze czasami ogłoszenia sa na facebooku na róznych grupach. tam w sumie chyba najwiecej sie widuje
ale takie okazje okazje to na prawde nie są za częste. jeszcze czasami ogłoszenia sa na facebooku na róznych grupach. tam w sumie chyba najwiecej sie widuje
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Ale teraz patrząc na olx (bo tam tego najwięcej) ludzie chcą za uszkodzone prawie tyle co za sprawne ... np teraz na olx jest kx 125 01 do wymiany tłok i cylinder za 4000PLN a za tyle jak się dobrze poszuka albo dołoży 500zł ma się sprawnego "po remoncie"
Nie mówię już o 4t z wybuchniętymi silnikami w cenach sprawnych
A motocykle za granicą uszkodzone są dużo tańsze? Udało by się wyrwać jakieś cr, yz, sm, rm, kx 03+ za około 3 tyś?
Nie mówię już o 4t z wybuchniętymi silnikami w cenach sprawnych
A motocykle za granicą uszkodzone są dużo tańsze? Udało by się wyrwać jakieś cr, yz, sm, rm, kx 03+ za około 3 tyś?
- Szymon3069
- Świeżak
juz pisałem- znaleźć okazje okazje jest na prawde cięzko. nikt kto ma torche rozumu, albo za duzej ilosci kasy nie sprzeda ci uszkodzonego motocykla w cenie złomu. zwykle kazdy ktos liczy ile by chciał za sprawny, i odlicza ceny częsci.
za granicą róznie bywa - tak samo jak i u nas. na pewno sie uda wyrwać, ale to nie jest tak że wchodzisz dzisiaj w ogłoszenia i kupujesz kilka motocykli sobie, takie ogłoszenie moze sie pojawic raz na miesiac - raz na pół roku moze rzadziej.
sam pare razy kupiłem moto za granicą, szukałem konkretnego typu - trialówki, pojemnosc dowolna, bardziej mi chodziło o w miare okazje cenowe, żeby powiedzmy sprowadzic i z 1000 zł zarobic, przez 4 miesiace trafiły mi sie tylko 2 ogłoszenia - jedno było nieaktualne po pół godzinie od dodania.....
za granicą róznie bywa - tak samo jak i u nas. na pewno sie uda wyrwać, ale to nie jest tak że wchodzisz dzisiaj w ogłoszenia i kupujesz kilka motocykli sobie, takie ogłoszenie moze sie pojawic raz na miesiac - raz na pół roku moze rzadziej.
sam pare razy kupiłem moto za granicą, szukałem konkretnego typu - trialówki, pojemnosc dowolna, bardziej mi chodziło o w miare okazje cenowe, żeby powiedzmy sprowadzic i z 1000 zł zarobic, przez 4 miesiace trafiły mi sie tylko 2 ogłoszenia - jedno było nieaktualne po pół godzinie od dodania.....
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości