dzisiaj-
• Strona 1 z 2 • 1, 2
A przewiezie mnie ktos? Ja cale zycie marzylem zeby mnie ktos przewiozl
A ta spalarnia to co to? Palicie fajke pokoju?
A ta spalarnia to co to? Palicie fajke pokoju?
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Polsky jak przyjedziesz to ja Cię przewiozę nawet na nakladce bez podnóżków , tylko kurde nie wiem jak to zrobię, bo Ty takich samych gabarytów jak Hefron, a jego nie mam odwagi
poza tym on się nie mieści z tyłu
spalarnia to tam gdzie palimy ślady po naszych zbrodniach wszelakich
poza tym on się nie mieści z tyłu
spalarnia to tam gdzie palimy ślady po naszych zbrodniach wszelakich
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Aaaaaaaaa cos takiego jak chlopaki w filmie *Psy akta <USB) palili
Motyla noga.To tam chyba niebezpiecznie co?
Musze sie zapytac mamy...
ps.Jak sie popiesci to sie zmiesci..
Motyla noga.To tam chyba niebezpiecznie co?
Musze sie zapytac mamy...
ps.Jak sie popiesci to sie zmiesci..
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Ja sobie tego nie wyobrazam..
Doskonale wiem jak to zrobic
Doskonale wiem jak to zrobic
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Kaja nic na szybko... (w sumie spontany sa niezle ) ale instrukcje musial bym Ci osobiscie pokazac... i jak ja sie zmieszcze to cala reszta tez
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
saska nie pamietam czy jechalem ale na stacji orlenu stalem obok saskiej wiec moze to ja. Chodzi ci o niebieska r1 z 2007 roku?? haha traba nie jestem bo codzinenie poruszam sie motungiem do pracy i spowrotem czyli dziennie okolo 40 km. hmm ach te zakupy km bija
- jurekbiker
- Świeżak
saska nie pamietam czy jechalem ale na stacji orlenu stalem obok saskiej wiec moze to ja. Chodzi ci o niebieska r1 z 2007 roku?? haha traba nie jestem bo codzinenie poruszam sie motungiem do pracy i spowrotem czyli dziennie okolo 40 km. hmm ach te zakupy km bija
Ano czyli jechałeś Ja wracałem ze szkoły:P Następnym razem Ci pomacham
-
Wilku111 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości