Kombinezon-używany
• Strona 1 z 1
Kombinezon-używany
Co myślicie o kupnie używanego kombinezonu?
Głównie chodzi mi o to czy są jakieś zagrożenia, czy sprzedający jest w stanie ukryć jakieś wady, jak sprawdzić itd.
Głównie chodzi mi o to czy są jakieś zagrożenia, czy sprzedający jest w stanie ukryć jakieś wady, jak sprawdzić itd.
-
maniekaga - Świeżak
wady, jak wady, bo jak miał w nim szlifa, to powinno być widać... nalezy sprawdzić czy szwy nie są popękane i w ogóle czy jest dobrze skóra utrzymana...
Pozdr
Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Najwiekszą jego wadą będzie to,ze jest pewnie upocony i smierdzacy obcym człowiekiem,bleeee
Ani tego za bardzo nie ma jak wyprac,ani nic.
Jesli to Cie nie przeraza,to raczej ciężko bedzie ukryc sprzedającemu inne wady kombi.
Ani tego za bardzo nie ma jak wyprac,ani nic.
Jesli to Cie nie przeraza,to raczej ciężko bedzie ukryc sprzedającemu inne wady kombi.
(otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy PP
zx6r '2006
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy PP
zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
nie bardzo by mi odpowiadało kupywanie używanego kombi, jednak jakby nie było każdy materiał się rozbija we wszystkie strony. Tak że gość może już czuć że zrobił się jak dla niego zaluźny, że niedługo się będzie przecierał.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kupiłem kiedyś używany kombinezon skorzany i potem żałowałem bo wywaliłem kupe kasy i się nie sprawdził a kaska w błoto poszła.Wiec kupiłem porządny goretex spodnie+kurtka z pełnymi ochraniaczami i żuwiem na kręgosłup ! co nowe to nowe butow bym też nie kupił po kimś fuj fuj
http://www.smiesznefilmy.net/video/155_ ... hodem.html
http://www.smiesznefilmy.net/video/155_ ... hodem.html
- KAWA7777
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości