Krzywa kiera w CBR
• Strona 1 z 1
Krzywa kiera w CBR
Witam. Mam mały(chyba mały ) problem z kierą w mojej cbr600f2, koło jest ustawione prosto a kierownica jest tak jakby była skręcona w lewo. Załączyłem zdjęcie zrobione na postoju ale podczas jazdy na prostej właśnie tak to wygląda. Proszę o pomoc, jak to naprawić????
- Załączniki
-
- kieraj.JPG
- (226.88 KiB) Pobrane 210 razy
Bo życie jest po to żeby śmigać na moto
- petero61
- Świeżak
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Poluznij lagi na polkach i jak kolo bedzie prosto przekrec kierownice w prawo (motor na centralnej podporce bo spadnie) najlepiej jak jakis kumpel pomoze, zeby kolo sie nie skrecalo.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
Z tym śleadem to chyba nie lałeś.. trzeba mieć motor w kształcie litery "S" zeby slad ni był równy a chcac jechać prosto i tak masz koła w jednej linni!! to zobaczysz dopiero czy ci motor zacznie sciągać przy wyższych prędkosciach ale to tez moze byc spowodowane oponą i innymi...
To czy masz lagi skrzywione zobaczysz po tym np. czy ci cieknie z lag czy jak przeturlasz to przylegają równo... lub kur.. tego sie nie da wytłumaczyć to z byt proste zeby o tym pisać! To sam mozesz sobe na podstaiwe prostych dosiwadczen zobaczyc co jest krzywe Jeśli tego nie iwesz to wyobraź sobie ze mój kolega z klasy co z matmy z pały sie wyciaga na koniec potrafi cos takiego zrobić jesli ty mnie umiesz to pozostaje mi sie smiac nad twoją tempotą... rusz ze głową człowieku jak nie wiesz co z tym zrobić to sprzedaj motor kur.. denetrwuja mnie tkaie tempaki sory ale słów mi brakuje na takie coś.. to jak jazda motorem nie tendy to tendy az sie dojedzie kur.wa czy to takie trudne ? Nie potrafisz wziasc do reki klucza za 8,50 przekrecic 15 razy w lewo ustawić prosto kierownice i zakręcić? Ręce opadają...
I bez bzbednych komentazy ze jestem "wszechwiedzacy" czy inny bo z tym bym soibie poradził akurat tylko leniwemu tempakowi sie nie chce zajrzec do moto i woli nastukać kolejny temat sie wkur... z deka I pisze tu takich setki co zrobić jak moto nie jedzie?, a tempole nawet świec nie sprawdzą a potem sie okazuje ze to tylko swiece albo wogule napisz :"nie jedzie co robić" i weź takiemu doradź
Wk.. sflustrowany maxymalnie!!
bez urazy pozdro
To czy masz lagi skrzywione zobaczysz po tym np. czy ci cieknie z lag czy jak przeturlasz to przylegają równo... lub kur.. tego sie nie da wytłumaczyć to z byt proste zeby o tym pisać! To sam mozesz sobe na podstaiwe prostych dosiwadczen zobaczyc co jest krzywe Jeśli tego nie iwesz to wyobraź sobie ze mój kolega z klasy co z matmy z pały sie wyciaga na koniec potrafi cos takiego zrobić jesli ty mnie umiesz to pozostaje mi sie smiac nad twoją tempotą... rusz ze głową człowieku jak nie wiesz co z tym zrobić to sprzedaj motor kur.. denetrwuja mnie tkaie tempaki sory ale słów mi brakuje na takie coś.. to jak jazda motorem nie tendy to tendy az sie dojedzie kur.wa czy to takie trudne ? Nie potrafisz wziasc do reki klucza za 8,50 przekrecic 15 razy w lewo ustawić prosto kierownice i zakręcić? Ręce opadają...
I bez bzbednych komentazy ze jestem "wszechwiedzacy" czy inny bo z tym bym soibie poradził akurat tylko leniwemu tempakowi sie nie chce zajrzec do moto i woli nastukać kolejny temat sie wkur... z deka I pisze tu takich setki co zrobić jak moto nie jedzie?, a tempole nawet świec nie sprawdzą a potem sie okazuje ze to tylko swiece albo wogule napisz :"nie jedzie co robić" i weź takiemu doradź
Wk.. sflustrowany maxymalnie!!
bez urazy pozdro
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem
-
VCO - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości