[Problem]Jaki rozmiar uszczelniaczy
• Strona 1 z 1
[Problem]Jaki rozmiar uszczelniaczy
Witam mam oto taki mały problem.
Ostatnio zauważyłem ze wycieka mi olej z lewej lagi (naz.Motoroweru:Benzer xcross) i ze czas wymienić uszczelniacze ale mam problem z uszczelniaczami gdyż nie wiem jaki mają one rozmiar.Jesli ktos wie jaki mają rozmiar uszczelniacze to tego motoroweru prosze o odpowiedź w tym temacie.
Ostatnio zauważyłem ze wycieka mi olej z lewej lagi (naz.Motoroweru:Benzer xcross) i ze czas wymienić uszczelniacze ale mam problem z uszczelniaczami gdyż nie wiem jaki mają one rozmiar.Jesli ktos wie jaki mają rozmiar uszczelniacze to tego motoroweru prosze o odpowiedź w tym temacie.
- kubalosek1212
- Świeżak
Myślę, że najrozsądniej byłoby skontaktować się z producentem lub zadzwonić do jakiegoś dealera marki Benzer. Ewentualnie do jakiegoś dużego sklepu z częściami do chińczyków. A jeśli udało Ci się do tego czasu dowiedzieć to daj znać, przyda się komuś na przyszłość
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
Też chciałem to zaproponować, ale oglądając w necie zdjęcia uszczelniaczy do chińczyków na żadnym nie zauważyłem na nich żadnych oznaczeń... Może patrzyłem na nie te uszczelniacze
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
- kubalosek1212
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości