[Aktualności] Jorge Lorenzo wyleci z Yamahy?
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Jorge Lorenzo wyleci z Yamahy?
Dyskusja na temat: Jorge Lorenzo wyleci z Yamahy?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jorge Lorenzo wyleci z Yamahy?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jorge Lorenzo wyleci z Yamahy?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bzdura.
Nie jestem fanem JL, nawet jakoś specjalnie nie robi na mnie wrażenia jego jazda, szczególnie w wyścigach. Uważam jednak że Yamaha nie zwolni 99. Zwolnić gościa, który będzie mistrzem, lub wicemistrzem świata? Jaki to ma sens.<br><hr>raf
Nie jestem fanem JL, nawet jakoś specjalnie nie robi na mnie wrażenia jego jazda, szczególnie w wyścigach. Uważam jednak że Yamaha nie zwolni 99. Zwolnić gościa, który będzie mistrzem, lub wicemistrzem świata? Jaki to ma sens.<br><hr>raf
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
glupiutkie plotki...po co maja zwalnic kogos kto jeszcze wiele razy moze byc ms, pozostawiajac faceta, ktory jedna noga jest na emeryturze i ktory tytulu moze juz nigdy nie zdobyc...<br><hr>txa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma to jak zwalenie winy na dyżurnego chłopca do bicia w świecie motogp. To VR jest autorem całej sytuacji, która pewnie nie potoczyła się tak jak sobie zaplanował, ale na końcu zawsze winny jest Lorenzo. Bo niego cham, buc, lizak, farciarz niezasługujący na tytuły, a Rossi jest krystaliczny, wspaniały po prostu padokowy Robin Hood. Im więcej czytam o petycjach w obronie Vale, podobnych artykułów, czy wypowiedzi jego fan-atyków, tym bardziej wolę aby ten "papież motogp" stracił tytuł na rzecz Lorenzo. Ten przynajmniej mówi co myśli, a nie to co chcemy usłyszeć, samemu grając brudne gierki. <br><hr>Miś
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w samo sedno<br><hr>szydloKomentatorzy napisał(a):Nie ma to jak zwalenie winy na dyżurnego chłopca do bicia w świecie motogp. To VR jest autorem całej sytuacji, która pewnie nie potoczyła się tak jak sobie zaplanował, ale na końcu zawsze winny jest Lorenzo. Bo niego cham, buc, lizak, farciarz niezasługujący na tytuły, a Rossi jest krystaliczny, wspaniały po prostu padokowy Robin Hood. Im więcej czytam o petycjach w obronie Vale, podobnych artykułów, czy wypowiedzi jego fan-atyków, tym bardziej wolę aby ten "papież motogp" stracił tytuł na rzecz Lorenzo. Ten przynajmniej mówi co myśli, a nie to co chcemy usłyszeć, samemu grając brudne gierki. <br><hr>Miś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ze Stonerem nikt normalny nie wytrzyma, więc raczej wątpliwe.<br><hr>crtKomentatorzy napisał(a):Stoner czeka <br><hr>palma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stoner i Yamaha? no raczej nie bardzo, choć po Suzuka 8 hours bliżej Stonerowi do Yamahy niż do Hondy <br><hr>PawełKomentatorzy napisał(a):Stoner czeka <br><hr>palma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lepiej bym tego nie ujął <br><hr>PawełKomentatorzy napisał(a):Nie ma to jak zwalenie winy na dyżurnego chłopca do bicia w świecie motogp. To VR jest autorem całej sytuacji, która pewnie nie potoczyła się tak jak sobie zaplanował, ale na końcu zawsze winny jest Lorenzo. Bo niego cham, buc, lizak, farciarz niezasługujący na tytuły, a Rossi jest krystaliczny, wspaniały po prostu padokowy Robin Hood. Im więcej czytam o petycjach w obronie Vale, podobnych artykułów, czy wypowiedzi jego fan-atyków, tym bardziej wolę aby ten "papież motogp" stracił tytuł na rzecz Lorenzo. Ten przynajmniej mówi co myśli, a nie to co chcemy usłyszeć, samemu grając brudne gierki. <br><hr>Miś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem za Trzeba przyznać jest aktualnie w najlepszej formie i co tu dużo mówić, jeździ najlepiej. Jest też strasznym, zarozumiałym bucem, którego nie mogę zdzierżyć. I nie chodzi o tę sytuację, tylko ogólnie. Jeżeli nie wygrał wyścigu to dlatego, że: złe opony, zła nawierzchnia, deszcz, mgła, zły kask itd. itp. ... Nie trawię typa....<br><hr>Gumiś
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyjąłeś mi to z ust. Polać Ci! <br><hr>PiotrKomentatorzy napisał(a):Nie ma to jak zwalenie winy na dyżurnego chłopca do bicia w świecie motogp. To VR jest autorem całej sytuacji, która pewnie nie potoczyła się tak jak sobie zaplanował, ale na końcu zawsze winny jest Lorenzo. Bo niego cham, buc, lizak, farciarz niezasługujący na tytuły, a Rossi jest krystaliczny, wspaniały po prostu padokowy Robin Hood. Im więcej czytam o petycjach w obronie Vale, podobnych artykułów, czy wypowiedzi jego fan-atyków, tym bardziej wolę aby ten "papież motogp" stracił tytuł na rzecz Lorenzo. Ten przynajmniej mówi co myśli, a nie to co chcemy usłyszeć, samemu grając brudne gierki. <br><hr>Miś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wreszcie miarka się przebierze i dalej już pójdzie.Komentatorzy napisał(a):Bzdura.
Nie jestem fanem JL, nawet jakoś specjalnie nie robi na mnie wrażenia jego jazda, szczególnie w wyścigach. Uważam jednak że Yamaha nie zwolni 99. Zwolnić gościa, który będzie mistrzem, lub wicemistrzem świata? Jaki to ma sens.<br><hr>raf<br>
Coś jak z TopGear i byłą gwiazdą tego programu. za którymś razem odpowiedniej osobie pękła żyłka i .... <br><hr>RAMA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W Ducati by go wzięli za AD z pocałowaniem w rękę, więc wątpię aby miał problem ze znalezieniem ekipy jeśli rzeczywiście te plotki mają w sobie cień prawdy.<br><hr>APE CCT
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Casey w Yamaha Hm było by wesoło ten miał jaja,Lorenzo jest MS bo mu Maruniu pomógł. Czy VR46 pijdzie na emeryturę po sezonie 2016 wątpie. MotoGP straciło by trochę kasy i już zawody nie były by tak elektryzujące jak teraz. 99 i 93 nie dorastają marketingowo do pięt VR46. Dani sam nie da rady utrzymać kibiców Iannone nie ma przebicia etc temat rzeka!<br><hr>marcinkukuryk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości